Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Sinusta tiedetään kaikki

GOOGLE pyrkii kehittämään ”keinotekoisen älyn”, AI, joka tietää kaiken ja joka toimii ”jumalan tavoin”. Sitä kutsutaan ”AI Manhattan Projektiksi”, paljastaa tämän teknisen jättiläisen entinen insinööri Zach Vorhies.

 

”He pyrkivät kehittämään valvontaverkoston, joka sieppaa kaiken informaation – videon, audion – mitä hyvänsä käytätkin, ohjaa sen tiedostopankkiin, ja sitten tämä ”jumalankaltainen AI” selvittää, mitä olet tekemässä, kenen kanssa olet yhteydessä, ja muodostaa sinusta FC:n varjoprofiilin, jonka olemassa olosta et ole tietoinen, ja joka on vain heitä varten” Zach Vorhies kertoo ”American Family Radio”:n haastattelussa.

 

Vorhies sanoo, että GOOGLE pystyy selvittämän kaiken, mitä pystyt tekemään, sinun realtime informaatiosi, ketkä ovat ystäväsi, sinun perheesi jäsenesi, mieltymyksesi, kaiken sinusta.

 

Vorhies väittää, että ”GOOGLE kehittää jotain samankaltaista, kuin Kiinan ”sosiaalinen credit-järjestelmä”, mikä pakottaa ihmiset alistumaan poliittisesti korrektiin käyttäytymiseen ja puhumiseen”.

 

”He pyrkivät asentamaan Kiinan sosiaalisen credit-järjestelmän, joka rekisteröi kaiken, mitä teet – ja jos alat tehdä hallituksenvastaisia toimia, sinusta tulee silloin ”epä-persoona online” hän selittää. ”Sinun sosiaalinen mediatilisi lakkautetaan, sinun taloudelliset instrumenttisi vähitellen lopetetaan – sen jälkeen et voi enää siirtää rahaa tililtäsi online”.

 

Edellä oleva uutinen löytyy sivulta , missä julkaistaan paljon kiinnostavaa materiaalia erityisesti Israelin tilanteesta. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

 

Tuo ”jumalan kaltainen Al” saa aikaan kylmiä väreitä. Kyse ei ole enää tieteisromaanista tai avaruusolentojen mielikuvituksellisista kauhumaailmoista. Aikaansa edellä olleen kirjailija Aldous Huxleyn vuonna 1932 julkaiseman kirjan ”Uljas uusi maailma” valvonta- ja urkintajärjestelmät ovat toteutumassa vielä sata kertaa tehokkaampina. Kyse ei enää ole villinä laukkaavasta mielikuvituksesta. Tuon tapainen järjestelmä on Kiinassa jo totta ja päivittäisessä käytössä.

 

Ilmestyskirjan ennustukset kauhukuvineen ovat toteutumassa. Välineet ja tekniikka ihmisten seulomiseen sekä ”väärien” syrjäyttämiseen ja jopa eliminoimiseen alkavat olla valmiina. Kaiken tämän edessä - ja osin jo keskellä - on turvallista tietää, kuka on Ilmestyskirjankin mukaan lopullinen voittaja.

 

”Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä", Jeesus sanoi seuraajilleen, kun nämä olivat huolissaan tulevista tapahtumista. Niinpä tämäkin juttu on turvallista päättää Ilmestyskirjan ja samalla koko Raamatun viimeisiin sanoihin, jotka ovat:

 

"Tämä on tosi, minä tulen pian."

 Aamen. Tule, Herra Jeesus!  

Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa.

  


Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin