Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

"Raamatun profeetat Salomonia ja Jeesusta myöten olivat muslimeja"

Presidentti Abbas osallistui Jasser Arafatin tapaan Betlehemin syntymäkirkossa järjestettyyn ortodoksiseen juhlamessuun. Hän myös lähetti kristitylle maailmalle oman joulutervehdyksensä: ”Enemmän kuin 2000 vuotta sitten Betlehemissä syntyi Jeesus Kristus. Hän oli palestiinalainen viestintuoja, joka tulisi olemaan ohjaavan valon tuoja miljoonille ympäri maailman!” kerrotaan Pekka Sartolan julkaiseman kolmannessa numerossa.

 

Samassa kirjoituksessa Pekka Sartola kertoo myös Israelin ulkoministeriön puhemiehen Yigal Palmorin Abbasille lähettämästä vastausviestistä: ”Abbasin tulisi tarkastaa ensin faktansa. Hänen tulisi lukea Uutta Testamenttia, ennen kuin päästää suustaan moista hölynpölyä. Mutta antakaamme hänelle anteeksi, sillä hän ei tiedä mitä tekee.”

 

”Kolumnisti odottaa mielenkiinnolla Suomen kirkon piispojen, etenkin arkkipiispan kannanottoa Abbasin joulutervehdykseen”, toteaa perään.

 

 

Historian uudelleenkirjoittamista ja tietoista valehtelua

 

ActualNews numero 3 sisältää runsaasti  dokumentein ja lainauksin vahvistettua tietoa Lähi-idän tilanteesta. Hamasin ja Hizbollahin uudelleen aloittamat raketti-iskun Israeliin saavat uutisia syvempää taustoitusta. Kolme Yhdysvaltoja uhkaavaa ja tiedemiesten mielestä minä hetkenä tahansa toteutuvaa valtavaa luonnonmullistusta maalaavat ennennäkemättömiä tuomiopäivänkuvia.  

 

Erityisen mielenkiintoinen on kirjoitus, jossa käydään läpi muslimien tapaa kirjoittaa historiaa uusiksi ja korvata tosiasioita selkeillä valheilla. Otsikolla ”Temppelivuori, uskomaton satujen linnake” ActualNews kertoo, millaisia väitteitä palestiinalaisten toimesta levitetään aivan vakavalla naamalla juutalaisista, Jerusalemista ja Temppelivuoresta.

 

Pekka SartolaVuodelta 1924 olevassa dokumentissa, jota ActualNews esittelee ja lainaa, muslimit kertoivat alueella vierailleille Temppelivuoren historiasta tavalla, johon me olemme tottuneet.  Esimerkiksi muslimien ylimmän neuvoston johtaja, silloisen arabimaailman vaikutusvaltainen hengellinen johtaja ja Jerusalemin suurmufti Hajj Amin al-Husseini, joka oli raivokas juutalaisten vihaaja, ei milloinkaan kieltänyt juutalaisten historiallisia juuria tai oikeuksia sen koommin Jerusalemiin kuin Temppelivuoreenkaan.

 

Tänään kaikki on toisin. Sen jälkeen, kun muslimit vuonna 1967 hävisivät aloittamansa sodan ja Jasser Arafat sai PLO:n komentoonsa, Jerusalemin asemasta ja historiasta kehitettiin aivan toisenlainen tarina, jota nykyisin uutterasti tarjoillaan.  Sartolan kokoamat tiedot tuovat esille sellaisia asioita, että ketä tahansa tolkullista alkaa hirvittää. Menetelmät kun muistuttavat niin selvästi Adolf Hitlerin aikanaan käyttämiä tapoja kirjoittaa historiaa uusiksi.

 

Tässä muutama esimerkki:

  • Raamatun heprealaisilla ei ole mitään kytköksiä tämän päivän juutalaisiin.
  • Raamatun heprealaiset olivat arabeja.
  • Raamatun profeetat Salomonia ja Jeesusta myöten olivat muslimeja
  • Salomonin temppeliä eivät rakentaneet israelilaiset vaan kanaanilaiset arabit.
  • Raamattu on legenda, joka perustuu juutalaisten kuvitelmiin, ei historiaan
  • jne.

 

sisältää huikaisevan määrän suoria lainauksia, joissa historia vääristellään, kirjoitetaan uusiksi ja tosiasioita korvataan selkeillä valheilla. Täysin käsittämätöntä on se, ettei kansainvälinen yhteisö, tiedeyhteisöt tai kirkkokunnat ole selkeästi irtisanoutuneet moisesta   poliittisin perustein tapahtuvasta valheenkylvöstä.  

Jokaisen kannattaa tutustua itse nettilehteen koottuun materiaaliin, niin selviää sekin, miten Jeesuksesta on äkkiä tullut muslimi ja palestiinalainen profeetta.

 

---

 

Lähi-idän taustoista erinomaisella tavalla kertovaan Pekka Sartolan kirjaan voit tutustua kirjoittamani arvioinnin kautta. Kirja kertoo juutalaisten todellista ja todennettua historiaa 3500 vuoden ajalta.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin