Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Kolmas maailmansota alkaa Israelista: Vilhelmi Raudaskosken hätkähdyttävä profetia, OSA I

Kuvituskuva  (avautuu klikkaamalla suurempana)

Nivalan Vuolteenperällä asunut Vuolteen Viljami eli Viljami Raudaskoski oli körttiukko, joka eli viime vuosisadan alkupuolella, ja ehti eläessään nähdä toisen maailmansodan alkavan. Tuolloin hän antoi tämän ennustuksen, joka sittemmin on julkaistu Kalajokilaakso lehdestä 19.11.1969. Vuolteen 1930-luvulla saamasta profetiasta suurin osa on jo toteutunut, mutta rajuja asioita on vielä profetian mukaan myös tulossa.

 

------------

 

 

Lämmin kiitos Markku J. Kumpulalle, joka kokosi Viljami Vuoleesta löytyvää materiaalia ja koosti niistä kaksi erittäin mielenkiintoista artikkelia. Ensimmäinen niistä on tässä. Toinen osa löytyy ensimmäisen lopussa olevan linkin kautta.

--------------


I OSA

(Kalajokilaakso-lehden artikkeli 19.11.1969, tarkennukset hakasulkeissa Markku J. Kumpula)

------------ 

Seuraava suursota Israelista

– Uusi sähkölähde käyttöön


Viljami Raudaskosken eli "Vuolteen Villen" [1887 – 1955] ihmeelliset ennustukset

 

  • Uusi sota puhkeaa vielä tämän sukupolven [toisen maailmansodan nähneen] aikana. Se alkaa Israelista ja Egyptistä ja vetää syöveriinsä koko maapallon.
  • Tämä sota on kauhea, mutta ei onneksi kestä kauan. Se loppu on lähellä, kun joukot nousevat maihin Porin seudulla. Siellä käydään ankaria taisteluja ja pellonojatkin täyttyvät kaatuneiden verestä.
  • Venäjä elää silloin mahtinsa päiviä, sitä ei pysty kukaan voittamaan.
  • ·Seuraava rauhan aika on onnekkain, mitä koskaan on koettu.

 

Yllä otteita aikoinaan Nivalan Välikylässä eläneen Viljami Raudaskosken ennustuksista, jotka tähän saakka [19.11.1969] ovat aivan ihmeteltävällä tavalla pitäneet paikkansa – tulevaisuudesta ei vielä tiedetä. Vuolle oli hartaan uskonnollinen mies, tutki ahkerasti Raamattua. Sieltä hän löysi ratkaisun kaikkiin pulmiinsa ja sieltä hän uskoi saaneensa avaimen myös tulevaisuuden verhon raottamiseen.

 

Talvisodan raskaina päivinä sai Vuolle olla kotona ja hän oli poikkeuksetta mukana seudulla ahkerasti pidetyissä heränneitten seuroissa. Näissä tilaisuuksissa hän virallisten puheitten ja virrenveisuun päätyttyä kertoili ympärilleen kokoontuneelle kansalle näkemyksistään. [Herännäisopisto, Raudaskylän kristillinen opisto, oli aloittanut toimintansa v. 1920 noin viiden kilometrin päässä Viljamin talosta].

 

– Tämä sota kestää vielä monta vuotta, joskin välillä on lyhyt välirauha, ennusti Vuolle. Vasta silloin on sodan loppu lähellä, kun Torniossa noustaan maihin. Sitä ennen hävitetään Rovaniemi niin, ettei siellä jää kiveä kiven päälle, ja sama kohtalo odottaa monia muita Lapin paikkakuntia.

 

Kun muistaa talvisodan aikaiset tunnelmat, ymmärtää hyvin, että vaikka asia herättikin suurta huomiota, ennustuksille naurettiin ja niiden toteutuminen tehtiin sulaksi mahdottomuudeksi.. Perheväkikin puuttui asiaan ja kielsi Viljamilta ennustelun. Seuratilaisuuksissa hän ei sitä enää tehnytkään, mutta missä halullisia kuulijoita oli, siellä hän auliisti jatkoi jutteluaan.

 

– Seuraa rauhan aika, jolloin nopeassa tahdissa jälleenrakennetaan sodan aiheuttamat tuhot. Mutta uusi sota puhkeaa vielä tämän sukupolven [joka näki 2. maailmansodan] eläessä. Se alkaa Israelista [Israelin valtio perustettiin vasta 1948, noin 10 vuotta tämän ennustuksen jälkeen] ja Egyptistä ja se vetää syöveriinsä koko maapallon. Se on monin verroin tuhoisampi kuin sitä edeltänyt ja se aiheuttaa kaikille kansoille suuria kärsimyksiä.

 

– Tämä sota on kauhea, mutta se ei onneksi kestä kauan. Sen loppu on lähellä, kun joukot – kenen, sitä ei ennustaja osannut sanoa – nousevat maihin Porin seutuvilla. Siellä käydään ankaria taisteluja, ja pellonojatkin täyttyvät kaatuneitten verestä.

 

– Kukaan ei selviydy voittajana tulevasta sodasta. Sen aikana käytetään jotain uutta tuhoasetta [ennustus siis vuonna 1939, ennen atomipommia], joka tekee hirvittävää jälkeä. Brittein saaret vajoavat miltei kokonaan mereen, ja sama kohtalo on puolen Italian osana. Venäjä elää silloin mahtinsa suuria päiviä, sitä ei pysty kukaan voittamaan. Räjähdys tapahtuu kuitenkin sisästä päin, ja myös Yhdysvalloissa tapahtuu suuria muutoksia.

 

Mahdollisimman synkkiä ovat siis Vuolteen Viljamin näkemät tulevaisuuden tapahtumat, joista jokaista hän perusteli Raamatusta löytämällään lainauksella.

 

– Mutta tämä tuho ja hävitys, hän jatkoi, on välttämätön, jotta Jumalan viha lauhtuisi ja jotta olisi edellytykset ihmiskunnan elämän onnelliselle jatkumiselle. Seuraava rauhan kausi onkin onnekkain mitä koskaan on koettu. Kansat unohtavat hävityksen jälkeen vihamielisyytensä, elävät keskenään sulassa sovussa ja saavat pian maapallon entistä ehompaan kukoistukseen. [ns. 1000-vuotinen valtakunta?]

 

– Silloin otetaan käyttöön uusi ihmeellinen sähkö. Tulitikkulaatikon kokoinen mitätön ainemäärä pystyy lämmittämään ja antamaan voimaa kokonaisille kaupungeille, ja suurimmaksi osaksi sen ansiota on, että ihminen voi vihdoinkin tuntea olevansa onnellinen.

 

Kaikki tämä oli siis kerrottu talvisotamme [1939-40] alkupuolella. Lapin hävitystä [1944-45]koskevan ennustuksen paikkansapitävyys suorastaan hämmästyttää, samoin maininta ”uudesta sähköstä” aikana, jolloin tavallinen kuolevainen ei tiennyt atomivoimasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista mitään.

 

Markku J. Kumpula

 

Artikkeli on uudelleen kirjoitettu ko. artikkelin suorista valokopioista sekä artikkelin mikrofilmeistä.

 

-----  

OSA II löytyy tämän linkin kautta: 

 

  

 Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

22.12.2019 klo 07:47:49
Niilo kirjoittaa

Todennäköisesti uusi ihmeellinen sähkö toteutetaan fuusioenergialla,joka on saateetonta.Sitä tutkitaan jo nykyään.22.3.2019 klo 14:21:54
Matteus 24 kirjoittaa

Uuden tuhoisan aseen suhteen ei tarvita paljoakaan mielikuvitusta. Tuulivoimarakentaminen on levinnyt Porin seudulta koko länsirannikolle ja Lappiin. Voimayhtiöt yrittävät edelleen saada lupia yhä korkeammille ja tehokkaammille voimaloille, jotka on alunperin suunniteltu merelle.

Monessa muussakin maassa tuulivoima on jo aiheuttanut todellista tuhoa ihmisille ja eläimille, ei pelkästään rakentamisen tuhona, vaan myös meluna ja kaiken läpi menevänä infraäänenä. Sekin on melua, vaikka sitä ei yleensä korvilla kuullakaan. Kaikki tämä yritetään kuitenkin yhä vaieta kuoliaaksi lehdissä ja ihmisille vakuutellaan syyksi noseboa ym. tilanteissa, joissa jopa lapsilla on sydänvaivoja ja eläimet (lehmät ja hevoset) saavat täysin poikkeuksellisia keskenmenoja.

Kunpa ihmiset heräisivät ja Jumala armahtaisi kansaamme ja muitakin kansoja, ettei kenenkään tarvitsisi tämän takia enää enempää kärsiä! Toivottavasti mahdollisimman moni voisi rukoilla asian puolesta.13.12.2018 klo 03:33:29
Raimo Pasonen kirjoittaa

Uskon, Jumala Henkensä kautta antoi Viljamille tiedon tulevaisuudesta ja nythän asetelmat ovat jo valmiit. Venäjä voi Poseidon-ydinasetorpedolilla tuhoamaan Britannian ja EMP-aseistakieltäytyjä huhutaan. Ja nythän Putin vihaa Britanniaa, joka on paljastanut ainakin 2 Kremlin juonimaan myrkytystapausta. Venäjä harjoitteli ilmasotahyökkäystä Britanniaa vastaa kolmisen vuotta sitten, kun radiokeskusteluäänitteestä kuului ydinaseen varmistimen irrotusklikkaus. Natolla on iso tukikohta Napolin alueella ja hyökkäys sitä vastaan voi johtaa puolikkaan Apenniinien niemimaan tuhoon. Hiljattain Suomen uutisissa mainittiin, että Suomessa on tutkittu mielenkiinnolla mahdollisuuksia rakentaa miniydibvoimaloita, joilla voisi lämmittää esim. Porvoon kokoista kaupunkia. Israelin puolelle on hiljattain paljastettu rakennetun tunneleita Libanonin puolelta eli on suunnitteilla yllätyshyökkäys juutalaisvaltiosta kohtaan ja Raamatun mukaan Israel iskee kaikki naapurinsa. Hiljattain Iranin johtaja uhosi, että pian Israel hävitetään.

Rakas Jeesus, armahda ja johdata meitä!21.11.2017 klo 07:35:44
Kaisu Rissanen kirjoittaa

Tulin itse uskoon käytyäni Kreikassa 80-luvun alkupuolella. Näin siellä näyn, jossa kotka lensi taivaalla, käänsi katseensa maata kohti ja itki. Vierailimme sitten Patmos luostarissa ja kiinnostuin raamatusta ja Johanneksen ilmestyksestä. Sieltä se kotka löytyi.Tuli hätä kertoa pelastuksesta ihmisille: Rakkaudella kertoa Herran suuresta voimasta kaiken hädänkin keskellä.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin