Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Kadonnut löytyi sittenkin

Espanjassa kerrotaan tarinaa isästä ja pojasta, joiden välit olivat huonot. Lopulta heidän suhteensa tulehtui niin pahasti, että poika karkasi kotoa.

 

 

Kaikista riidoista ja yhteenotoista huolimatta isä rakasti poikaansa tavattomasti. Niinpä hän ryhtyi etsimään tätä kaikista mahdollisista paikoista. 

 

Päivät ja viikot kuluivat, mutta etsiminen ei tuottanut tulosta. Poikaa ei löytynyt, vaikka isä etsi häntä kaikkialta. Viimein epätoivoinen isä laittoi Madridin suurimpaan sanomalehteen ilmoituksen:

 

”Rakas Paco, tule ensi lauantaina kello 12. tapaamaan minua tämän sanomalehden toimituksen pääoven eteen Kaikki on annettu anteeksi! Rakastava isäsi”

 

Lauantaina puolen päivän aikaan paikalle lehtitalon eteen saapui 800 Pacoa. Kaikki he olivat tulleet hakemaan isältään anteeksiantoa, sovintoa ja rakkautta.

 

Raamatussa Jumala ilmoittaa jokaiselle omille teilleen lähteneelle pojalleen ja tyttärelleen: ”Tule luokseni. Kaikki on annettu anteeksi. Jokainen rikkomuksesi ja lankeamisesi on sovitettu Jeesuksen verellä. Palaa takaisin kotiin”.

 

Tämä rakastavan ja lastaan kaipaavan Isän ilmoitus on julkaistu maailman eniten painetussa ja laajimmin luetussa kirjassa. Eikä se koske vain ensi lauantaita. Se on yhtä uusi, tuore ja armollinen vuoden jokaisena päivänä. 

 

Niin kuin isä armahtaa lapsiaan, niin armahtaa Herra niitä, jotka pelkäävät ja rakastavat häntä. (Psalmi 103:13)

------

 

Jos haluat lukea elämäsi eväiksi lisää tällaisia lyhyitä tarinoita, niin löydät niitä blogistani tämän linkin takaa 
Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

15.2.2018 klo 10:57:19
Tarja kirjoittaa

Tälle mä nauroon.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin