Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Hukutettavaksi vai puhdistettavaksi?

HILJAISEN VIIKON KESKIVIIKKO - - - - Kasteessa vesi liitti sinut Jumalan perheväkeen. Siksi Isäsi katsoo sinua armahtavana ja rakastavana riippumatta siitä, käännytkö Hänen puoleensa arkivaatteesi tahranneena vai siisteimmässä pyhäasussasi.

Rakkaudessaan Isä haluaa pestä päältäsi ja sydämestäsi pois liat ja sotkut, joita olet kompastellessasi saanut. Joskus siihen voidaan tarvita viemistä syviinkin vesiin. Myös siellä Hänen turvallinen kätensä on koko ajan tukenasi ja turvanasi. Oikealla hetkellä Hän nostaa sinut kalliolle ja antaa lujan pohjan askeltesi alle.
--- 

”Minä rukoilen sinua, Herra. Kunpa tämä hetki olisi otollinen. Jumala, vastaa minulle! Onhan hyvyytesi suuri ja apusi varma. Pelasta minut, etten vajoaisi liejuun, pelasta minut vihollisteni käsistä ja vetten syvyyksistä. Älä anna pyörteen temmata minua mukaansa, syvyyden nielaista minua, älä anna kuilun sulkeutua pääni päällä.”

(Hiljaisen viikon keskiviikon  Psalmista 69 jakeet 14-16)
  


Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin