Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Emanuel Minos sai 1968 väkevän lopunajan profetia

Emanuel Minos, 1925 - 2014

Monet vuonna 1968 saadussa profetiassa mainitut asiat ovat jo alkaneet toteutua. Merkillepantavaa on mm. se, että tämän profetian sanoma on hätlkähdyttävän samanlainen kuin esimerkiksi William Boothin saama näky. Erona näillä kahdella on se, että tässä profetiassa sotia ja mullistuksia käsitellään laajemmin, yksityiskohtaisemmin ja perusteellisemmin.

 

Tässä muutamia poimintoja profetian sisällöstä:

 

  • Profetiassa käsitellään aikaa juuri ennen Jeesuksen paluuta.
  • Pitkä rauhan jakso päättyy yllättäen ja odottamattomasta paikasta syttyvään sotaan, jollaoista ei ole koskaan ennen ollut.
  • Kristillisyys taantuu välinpitämättömäksi vapaamielisyydeksi ja kirkot tyhjenevät.
  • Jeesuksen seuraamisen korvaavat viihde ja korvasyyhyyn saarnaaminen.
  • Moraali murenee, seksi täyttää median ja leviää myös seurakuntiin
  • Kansa virtaa köyhistä maista Eurooppaan
  • Vesi ja maa saastuvat

 

Emanuel Minos sai vuonna 1968 norjalaiselta luterilaiseen kirkkoon kuuluvalta 90-vuotiaalta naiselta profetian, jonka tämä kertoi saaneensa Jumalalta. Luotettuna ja vakaana kristittynä pidetty nainen oli tullut erääseen Minosin pitämään kokoukseen ja kertonut siellä profetian, jonka Minos oli kirjoittanut muistiin.

 

Palattuaan kotiin Minos oli keskustellut profetiasta vaimonsa kanssa, mutta molemmat olivat arvioineet profetian sisällön olevan niin uskomaton ja jopa kaukaa haettu, että he eivät olleet kertoneet asiasta sen laajemmin.

 

Vuonna 1993 eli kaksikymmentäviisi vuotta myöhemmin Minos oli papereitaan järjestäessä löytänyt muistiin merkitsemänsä profetian. Luettuaan tekstin hän oli pelästynyt. Monet siinä mainitut asiat olivat jo alkaneet tapahtua. Hän myös muisti, miten vanha nainen oli vaatinut profetian julkistamista ihmisten varoittamiseksi. Niinpä Minos päätti vihdoin julkaista tekstin:

 

 

 

NORJALAISEN 90-VUOTIAAN NAISEN PROFETIA VUODELTA 1968

 

”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet.

 

Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa.

 

Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

 

Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut.

 

Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia.

 

Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

 

Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan.

 

Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta.

 

Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

 

Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

 

Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

 

Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat.

 

Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

 

Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.”

 

 

Netistä löytyy useita sivuja, joilla on arvioitu edellä olevaa profetiaa vertaamalla sen sisältöä maailmantapahtumiin. Tällaisen arvioinnin jälkeen joutuu väkisinkin kysymään itseltään: Jos noin paljon on jo toteutunut, niin miksi loput voisivat jäädä toteutumatta?

Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

14.3.2020 klo 13:04:56
Muurahainen kirjoittaa

Tämä(kin) ennustuksen osa tuli mieleen kuin alkusoittona tuleville tapahtumille lukiessani tänään Iltasanomissa julkaistua artikkelia miten länsimaalaisia on alettu karsastamaan koronaviruksen takia Aasian maissa kuten Thaimaassa ja Vietnamissa. "He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan."13.3.2020 klo 23:54:56
Pete kirjoittaa

Nyt alkaa tämän coronan myötä täyttyä myös tuo että pakolaisia kohdellaan huonosti. Syyriasta on liikkeelle lähtenyt isot joukot pommituksien ajamana ja viruksen tähden meni nyt kiinni kaikki länsimaat. Pakolaisia ei pysty ja uskalla kukaan ottaa vastaan nyt. Rajat meni kiinni, varmaan poikkeuslakien myötä heidät leiritetään kuin Juutalaiset konsanaan. Pitää muistaa että nämä pakolaiset on pitkälti sitä väkeä joka ei ekan aallon aikana tullut eurooppaan vaan jäi sinne, enemmän nämä ns oikeita pakolaisia kuin ne ekan aallon tulijat. Voi myös lähteä ihan uutta väkeä muistakin köyhistä maista liikkeelle kun kaikki romahtaa jä nyt heitä ei auta kukaan kun kaikki maat romahtaa.12.3.2020 klo 10:34:46
Jutta kirjoittaa

Uskon että tämän hetkinen mailman tilanne on jo valmis Seurakunnan Ylösotolle, josta ei enää puhuta juurikaan edes vapaissa suunnissa. Kun Jeesus tuli mailmaan sen ajan kirjanoppineet olivat eksyksissä ja eivät uskoneet Jeesusta siksi miksi hän itsensä ilmoitti ja eivät nähneet hänen teoistaan kuka Hän oli. Näin ovat myös monet kristilliset papit, seurakunnat eksyksissä tänään ja eivät näe ajan merkkejä missä ajassa tämä mailma on menossa nyky päivinä. Ei puhuta parannuksen teosta, vaan järkyttävää on todeta että olemme juuri kuten näyssä sanotaa etsitään onnellisuuta ja menestystä, kokoontumiset eivät ole saarnoja parannuksen teosta ja synti elämästä vaan mukavia makeita sanoja monissa seurakunnissa. On musiikkia, taidetta ja näytelmiä kirkoissa, kun pitäisi etsiä Jumalan kasvoja ja tehdä parannusta synneistä.
William Boothin näky tulevista on toteutunut täysin, elämme aikaa minkä hän sai nähdä tapahtuvan; politiikka ei tunnusta Jumalaa enään, saarnataan Taivaasta ilman helvettiä, Kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen tekoa, ollaan taynnä pelastuksen iloa vaikka ei olla uudestisyntyneitä ylhäältä ja on paljon uskontoa ilman Pyhää Henkeä. Ja vielä sanoisin että Kristus ei ole keskipisteenä vaan Pyhä Henki saa vääränlaisen aseman mikä ei ole Hänelle koskaan tarkoitettu, Jeesuksen pitää olla keskipisteessä ja Jeesuksen henki on Pyhä Henki joka todistaa Jeesuksesta, totuuden Henki. Armon aika on aika jota elämme ennen kun seuraava suuri tapahtuma tapahtuu ja se on seurakunnan Ylösotto. Jumalalla on kaikki hallinnassa ja kaikki tapahtuu kirjaimellisesti Hänen suunitelmiensa mukaan. Meidän tehtävä on tarttua oikeaan pelastukseen että kestämme.22.12.2019 klo 08:31:51
Ahti kirjoittaa

Jos näin käy että he kohtelevat meitä samoin kuin me kohtelimme heitä,saamme olla onnellisia.
Pakolaisia kohdellaan länsimaissa niin hyvin,että alkuperäisasukkaat katkeroituvat.Kuinka todennäköistä olisi että länsimaalaiset raiskaavat pikkulapset,naiset ja pahoinpitelevät aikuiset,sekä ovat niin rasisteja kuin maahanmuuttaja mamut ovat meitä kohtaan olleet,ja erityisesti kristittyjä kohtaan.
Tuon profetian näkijä ei tiennyt kaikkea tosiasioita,tuomio tulee näille mamuille,ja kumpa olisi jo tullut.10.4.2019 klo 03:31:26
Marhil kirjoittaa

Uskon vakaasti tähän profetiaan.Sjan merkitkin.jo viittaavat Jeesuksen tuloon.Pilkkaajia löytyy ,joka puolelta.
Mutta Jeesus sanoi ,olkaa turvallisella mielellä,minä olen voittanut maailman.
Oletko valmis?Vielä on pelastuksen.päivä.5.12.2018 klo 09:54:53
hannah kirjoittaa

Voi Jumala ARMAHDA meitä !!!10.2.2018 klo 20:35:11
Maija Leppäkoski kirjoittaa

Asia jota tässä kirjoitetaan on kuin tätä päivää. Sota on jo nyt uhkaamassa koko Eurooppaa. Levottomuutta on niin Lähi-idässä kuin Suomen lähettyvillä. Jos atomipommi tai ydinpommi laukeaisi olisi lopun aika niin lähellä ettei sen lähemmäksi varmasti kovin helpolla pääsisi. Olen mielestäni lukenut että kaikki meret ja järvet ovat muuttuvia vereksi kun Jeesus saapuu jossa elää riivaajia jotka ovat kuin lohikäärmeiden päitä jotka kuumasta kiehuvasta verestä joksi meri ja järvi ovat muuttuneet nostavat päänsä ja leiskauttavat keuhkoistaan liekkejä ja nielaisevat pakanat ikuiseen kadotukseen. Atomipommeilla ja Ydinpommeilla tuo veri voisi olla jopa ihmisten sodassa kaatuneiden verta? En tiedä olenko oikeassa.5.1.2018 klo 17:38:20
Toiveikas kirjoittaa

Profetiat toteutuvat aina omana aikanaan. Minos oli vakaa kristitty, ja Jumala käytti myös kritittyä vanhaa naista profeettana, koska tuleva 3. maailmansota on väistämätön. Se on suunniteltu jo 1800-luvun lopussa, koska saatanalla on valta tiettyyn rajaan asti, että meitä uskovia seulottaisiin.
Mitä itse kunkin kohtalo tulee olemaan, niin rukoillaan niiden puolesta, että me ja monet ihmiset vielä pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden!29.10.2017 klo 22:21:08
Katariiina kirjoittaa

Löysin tämän tänään. Kaikkihan on jo käynyt toteen, syksyllä 2015 alkanut pakolaisaaltokin on tavallaan tuossa mainittu. PS. Minoksen kuolinvuosi on varmaankin 2014 eikä 1914...23.10.2017 klo 18:03:12
henrik kirjoittaa

Tottahan se on ja toteen käynyttä profetiaa jos ei tuo mene perille niin ei mikään !

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin