Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Aina ja kaikkialla läsnä


Tummankin pilven takana loistaa aurinko. Yksinäisenä hetkenäkään emme ole yksin. Raskaimman surunkaan keskellä emme jää yksin ponnistelemaan eteenpäin.

Ja suurimman riemumme päivinä hän haluaa kaksinkertaistaa ilomme jakamalla sen kanssamme.  

 

”Jos nousisin taivaaseen, sinä olet siellä, jos tekisin vuoteeni tuonelaan, sielläkin sinä olet.

Jos kohoaisin aamuruskon siivin ja asettuisin asumaan meren ääriin, sielläkin sinun kätesi minua johtaisi, sinun oikea kätesi pitäisi minusta kiinni.

 

Ja vaikka sanoisin: 'Pimeys peittäköön minut, ja valo ympärilläni muuttukoon yöksi', ei pimeyskään kätkisi minua sinulta, vaan yö valaisisi kuin päivä, pimeys olisi kuin valo.

 

Sinä loit minut sisintäni myöten, sinä kudoit minut kokoon äitini kohdussa. Minä kiitän sinua siitä,että minut on tehty ylen ihmeellisesti.  Ihmeelliset ovat sinun tekosi, sieluni tietää sen sangen hyvin.” (Psalmi 139:8-14)

---

 

”Älkää antako ruumiinne jäseniä synnin käyttöön vääryyden aseiksi! Kun nyt kerran olette siirtyneet kuolemasta elämään, antakaa itsenne Jumalalle ja ruumiinne jäsenet hänelle vanhurskauden aseiksi!” (Room.6:13)

  

---- 

 

Kokoan ja valmistelen uusia matkaeväitä viikoittain tiistaiksi ja perjantaiksi.

Koko voileipäpöydän löydät täältä:  

  Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin