Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Maija-Liisa Kallio: Taivashetkiä

Maija-Liisa Kallio

Taivashetkiä

Katharossivua, 224 sivua

 

Maija-Liisa Kallion kirja ”Taivashetkiä” on hänen kymmenes kirjansa. Aiemmat yhdeksän hän on julkaissut nimellä Maija-Liisa Heiskanen.

 

”Taivashetkissä” on yhteensä 188 rukousta ja hengellistä mietiskelyä. Rukousten tekstit kattavat elämän koko kirjon iloineen ja suruineen. Hengelliset viriketekstit kertovat Maija-Lisa Kallion mietiskelyistä, kokemuksista ja löydöistä. Kuvitusta tässä kirjassa on vain kannessa.

 

”Taivashetkiä” vie lukijansa etsimään yhä syvempää yhteyttä Jumalaan ja myös omaan sisimpäänsä. Kirja on tässä mielessä elämän matkakirja.

 

Jotkut vierastavat valmiiksi kirjoitettuja rukouksia. He sanovat, että ainoastaan spontaani ja sillä hetkellä muotoutunut rukous on oikea rukous. Itse haluaisin lähestyä asiaa toisesta näkökulmasta. Rukouksen aitous riippuu rukoilijan asenteesta ja suhteesta Häneen, jota me rukoilemme. Siksi Jeesus opetti seuraajilleen Isä meidän rukouksen. Siksi alkuseurakunnan ajoista lähtien on kirjoitettu muistiin koeteltuja ja yhteisesti käytettyjä rukouksia. Niiden valmiit ja turvalliset sanat ovat kuin siltoja, joista tukea ottaen meidän heikot ja hapuilevat rukouksemme voivat ojentautua taivaallisen Isämme puoleen.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin