Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

KIRJABLOGI, kristilliset kirjat

Klikkaa ja katso kuva suurempana.
Nämä sivut auttavat sinua löytämään itsellesi tai lahjaksi hyvän kristillisen kirjan. Sivuilla on jo esittelyt ja arviot yli 700 kirjasta. Lisään sivuille jatkuvasti uusia tekstejä.

 

Aloitin tämän kaikkien kustantajien kristillisistä kirjoista kertovan tietokannan jo vuonna 2006 tehdessäni TV7 kanavalle Kirja nimistä viikoittaista ohjelmaa. Ohjelmat kirjailijavierailuineen ja arvosteluineen löytyvät  AIKAJÄRJESTYKSESSÄ

Täältä löydät yli 700 kristillistä kirjaa aikajärjestyksessä. Uusimmat tekstit ovat listan alussa.

Mikäli haluat nähdä kirjat nimen mukaan aakkosissa, klikkaa .

Kaikki TV7 Kirja -ohjelman jaksot voit katsoa klikkaamalla .


Lue lisää


AAKKOSJÄRJESTYKSESSÄ

Tätä kautta löydät kirjat nimen mukaan aakkosjärjestyksessä. Voit hakea kirjoja myös kirjailijan nimen perusteella käyttämälla vasemmalla olevaa hakumahdollisuuta.  


Lue lisää


Miten löydän itselleni juuri sopivan kirjan?

Tämä sivu haluaa auttaa sinua löytämään vastauksia: Miten lukija löytää juuri oikean kirjan? Miten valita kirja vaikkapa viemisiksi tai lahjaksi ystävälle?  Millaista kirjaa voidaan sanoa kristilliseksi kirjaksi? 


Lue lisää


Millaista kirjaa voi sanoa kristilliseksi kirjaksi?

Millainen kirja on kristillinen kirja ja mikä taas ei tällaista määrittelyä ansaitse? Miten voimme koetella kirjan arvopohjan kestävyyden?

Entä mitä tehdä, kun kirjasta löytyy omien käsitysten kanssa ristiriidassa olevia asioita?

Löydät mm. tuollaisiin kysymyksiin täältä hyvin käytännöllisiä vastauksia.


Lue lisää


TV7 Kirja ohjelma vuosina 2006-2011

Tästä näet TV Kirja ohjelman 122 jakson sisällöt sekä ohjelmassa vierailleet kirjailijat kuvineen. Kirjakohtaiset esittelyt kansikuvineen löydät Valintaoppaan sivulta joko aakkosellisen tai aikajärjestyksen mukaan tehdystä listasta.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin