Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Terveiset, palaute ja toivomukset

TV7 raamattukoulu on saanut innostuneen vastaanoton. Katsojilta ja DVD-tallenteiden käyttäjiltä on tullut rohkaisevia terveisiä. Voit lähettää omat terveisesi sähköpostina osoitteeseen . Saatuamme viestisi siirrämme sen mahdollisimman pian tänne vieraskirjaan.

 

 

---------------------------------

 

KIITOS KRISTITTYJEN YHTEYDESTÄ

 

Kiitos ja Jumalan siunausta Petri Välimäelle tv 7 Raamattukoulun Kristittyjen yhteys- todistus maailmalle opetuksesta. Hyvää opetusta hengellisestä aikuisuudesta.

Maire

 

---------------------------------------

 

SIUNAUSTA - JA TERVEISET MYÖS KERTULLE

 

Kiitos Reijo - ensinnäkin taivastv:n kirjaohjelmista (Antti Laato vieraana oli huippu!) ja raamattukoulun isäntänä :) toimimisesta; viimekertaiset vieraat, varsinkin tämä vanhempi nainen (Kerttu?), jäi sydämeeni erityisesti! Ole / olkaa siunattuja koko perhekunta!

Anna-Liisa R

 

---------------------------------------

 

KIITOS VASTAUKSESTA JA HYÖDYLLISISTÄ TIEDOISTA!

 

Kiitos paljon tiedoista! Kävin heti tsekkaamassa sivut ja niillähän pärjää! Matkakuvat olivat myös mielenkiintoisia.  Olen itsekin käynyt Israelissa.

Siunausta työllenne!

T. Aila Pohjanmaalta

 

-----------------------------------------

 

VASTAUS AILALLE POHJANMAALTA

 

Kiitos TV7 raamattukoulua koskeneesta palautteestasi. Tekstit kuten mm. raamatunpaikat lisätään

ohjelmaan vasta editointivaiheessa, jolloin myös määritellään, kuinka pitkän ajan mikin teksti on näkyvissä. Toivottavasti ajat palautteesi ansiosta jatkossa hieman pitenevät!

 

Voit katsoa kyseiset raamatunkohdat ja samalla paljon muutakin raamattukoulun iltoihin liittyvää TV7 raamattukoulun nettisivuilta. Ne löytyvät näiltä samoilta sivuilta eli osoitteesta . Täällä on runsaasti aineistoa jokaisesta opetusteemasta sekä myös keskustelusivut kunkin illan aiheelle.

 

Siunausta ja antoisia hetkiä ohjelman parissa toivottaen,

 

Reijo

 

----------------------------------- 

 

TEKSTIT NÄKYVÄT LIIAN VÄHÄN AIKAA

 

Voisko kuvaaja näyttää kauemmin raamatun kohtia, että ehtisi kirjoittaa muistiin. Luennoitsijan ääni kuuluu kyllä taustalta ilman kuvaakin. Kiitos!

t. Aila Pohjanmaalta

 

--------------------------------------

 

ON HYVÄ RIVIKANSALAISENKIN SAADA RAAMATTUOPETUSTA

 

Katson mielelläni puhdasta opetusta, kiitos.On hyvä rivikansalaisen saada raamatunopetusta.Jeesuksen nimessä tahdon siunata koko työnne ja tv 7:n työn Jeesuksen nimen ja veren suojaan,amen

Siunaten Maritta Kuopiosta

 

---------------------------------------

 

OPETUKSEEN SISÄLTYI MYÖS SIELUNHOIDOLLISTA ANTIA

 

Katsoin TV-7:n raamattukouluopetuksen keskiviikkoiltana 12.1., jolloin opetusvuorossa oli Reijo Telaranta. Haluan kiittää Sinua tuon illan opetusosuudesta. Se oli kaikin puolin erittäin hyvä.

Opetuksesi illan aiheesta oli eritäin selkeä ja kansantajuinen, myös mielenkiintoinen. Myös opetustyylisi oli erinomainen. Et lukenut asioita paperista eikä siinä ollut pitkiä ja vaikeatajuisia virkkeitä heijastettuina valotaululle. Opetukseesi sisältyi myös syvä sielunhoidollinen anti.

Suuret kiitokset sinulle ja samalla runsasta Jumalan siunausta kaikkeen, mitä teet Jumalan valtakunnassa! Kirjaohjelmasi TV-7:ssä ovat erittäin hyviä!

 

Hilkka Harvela

 

--------------------------------------

 

ONKO RAAMATTUKOULUSTA LUVASSA DVD-TALLENTEET?

 

Hei!  tosi selkeä ja raitis  opetus kolminaisuudesta. Itse olen joskus  käyttänyt lamppua  vertauskuvana jumalan kolminaisuudesta. lLamppu on Isä,  valo siinä  Kristus ja  sähkövirta joka virtaa lamppuun on Pyhä Henki. Mutta  silti kokonaisuus  eli lamppu on yksi.

Jos huoneessa on vain yksi lamppu ja  käsket  sen jonkun ystävän laittamaan päälle, niin sanothan voisitko laittaa tuon lampun palamaan, tai ehkä sanot laitasitko  valot tai valon päälle. 

 

Vaikka lamppu on vain yksi niin kuitenkin siinä on ainakin nämä  kolme  eri tekijää että se palaisi: lamppu, poltin siinä ja sähkövirta että se  palais. Eli vertauskuvallisesti  Isä, Poika ja  Pyhä Henki: Ilmestyskirja 21.23 Eikä kaupunki tarvitse valoaksensa aurinkoa , eikä kuuta, sillä Jumalan kirkkaus  valaisee  sen ja sen  lamppu  on Karitsa.

Siunauksia  sinulle!  Kysyn vielä, voiko näitä opetuksia   ostaa dvd:nä ja voiko niitä katsoa myöhemmin uudestaan varastosta netissä?

Juhani

 

----

Hei, Juhani

Kiitos viestistäsi, nasevasta lamppuvertauksestasi sekä rohkaisevasta palautteestasi. Voin jo tässä vaiheessa kertoa, että TV7 Raamattukoulusta tullaan tekemään dvd-sarja. Toivomme sen voivan palvella sekä yksityisiä kristittyjä että seurakuntia ja erilaisia raamattupiirejä.

Reijo

 

----------------------------------

 

KUVAT OLIVAT MUKAVA YLLÄTYS

 

Katsoimme mieheni kanssa TV7:n Raamattukoulun 2. osan.

Sinun, Reijo, opetuksesi oli erittäin selkeä ja voimakassanomainen. Vaikka olemme kuulleet Jumalan sanaa usein, nyt selveni Pyhä Kolminaisuus hyvällä tavalla. Kuvat olivat yllätys. Niitä katsoi mielellään ja ne rikastivat mielenkiintoista opetusta.

Kiitos opetuksestasi!

Jäämme odottamaan seuraavaa lähetystä.

Kirsti

 

------------------------------------

 

TÄLLAISTA ON KAIVATTU!

 

Tälläistä on odotettu opettaja oli hengenvoitelussa  Siunausta teille kaikille!

Vesa

 

 -----------------------------------------------------

 

KOIN ILOA PYHÄSSÄ HENGESSÄ 

 

Katsoin ohjelmanne Raamattukoulu ja tulin täyteen ILOA Pyhässä Hengessä

Vihdoinkin selkeää ja ytimekästä tervettä julistusta tämän sekamelkaisen ajan keskellä. Uskossa olen ollut vuodesta 69 Enkä kaipaa kokouksissa niinkään musiikkia mutta JUMALAN SANAN auktoriteettia kyllä. Kiitos tästä Raamattukoulusta katson kaikki jos vaan en ole töissä.

Tarja

 

 -----------------------------------------------------

 

ENEMMÄN KUIN OLIN OSANNUT UNEKSIAKAAN

 

Sydämellinen kiitokseni tv7 Raamattukoulusta! Olen liikuntavammainen, kohta 65v äiti-ihminen, joka rakastan Jumalaa ja hengellisyyttä. En kuitenkaan pääse osallistumaan juuri mihinkään tilaisuuksiin enää pyörätuolissa eläen. Siksi Tv 7 ohjelmat ovat parasta mitä voi olla.

 

Kiitos myös kirja ohjelmista, jotka pyrin aina katsomaan, luen paljon. Kirjoitan myös, ja haluaisin antaa ahkerasti palautettakin. Jollain tavalla haluan edelleen hoitaa niitä leivisköitä joita Jumala armossaan on antanut käytettäväkseni. Elämme niin vaikeata ja arvotonta aikaa että saa olla todella kiitollinen Jumalalle sekä tv7 että radio Deistä. Radio Dein musiikki päivisin vaan on niin "nuorekasta" etten jaksa sitä kuunnella.

 

Tämä Raamattukoulu on enemmän kuin olisin osannut uneksiakaan! Olen levittänyt tietoa sähköpostitse! Kiitos siis ja Jumala runsaasti siunatkoon!

Tuulikki

 

 ------------------------------------------------

VIHDOINKIN TÄRKEÄÄ OPETUSTA

 

Vihdoinkin alkoi tärkeä opetus. Tätä Suomi tarvitsee. Nimenomaan Suomi. Kirkko on laatinut piispojen painostuksesta oman kirkko järjestyksen josta ei uskova pappi saa poiketa

eikä saarnata syntiä syntinä.

Erkki

-----------------------------

TÄLLAISTA OHJELMAA TODELLA TARVITAAN

 

Kiitos uudesta raamattukoulusta. Sellaista ohjelmaa TODELLA tarvitaan ja moni on sellaista ehdottanutkin. Tänä aikana ei tiedetä perusasioita, ei tunneta uskontunnustusta, tai kolmiyhteistä Jumalaa. Tämä ohjelma paikannee monta aukkoa. Rukoilen sille runsasta siunausta!

 

Kyllä oli kiva katsella myös "rauhallista, aitoa, hengellistä" opetusta ilman pateettisuutta ja turhaa elämöintiä :)

Salme

 

 

KIITOKSET JA EHDOTUKSIA OPETUSAIHEIKSI

 

Kiitos ensimmäisestä erittäin hyvästä raamatullisesta opetuksesta. Kun opetus jatkuu, niin voisitteko ottaa tulevissa tunneissanne esille jollain tavoin seuraavaksi esittämiäni asioita:

 

1. Yleisesti puhutaan neandertal-ihmisistä, nykyihmisistä, joiden sanotaan eläneen kymmeniä tuhansia vuosia sitten. Kun vertaamme, että Jumala kolmiyhteisesti loi ihmisen, niin siitä ymmärtääkseni Raamatusta laskien ei pitäisi olla noin kauan. Tämäkin  asia on itsellenikin epäselvä, mutta olen vähän ymmällä, kun joku haluaisi tietää.

 

2. Kun hautajaisissa sanotaan Jeesuksen herättävän vainajan viimeisenä päivänä, mutta silti sanotaan, että se ja se henkilö on jo taivaassa. Tähän liittyen tulee esille myös ylöstempaaminen jne.

 

3. Itse kyllä uskon Raamattuun Jumalan sanana - myös esim. Room. 1:25-32, MISSÄ HOMOILU JA LESBOILU TOIMINA pidetään syntinä. Jae 32 on mielestäni varoitus niiden syntien puolustajille, kuten piispoille ja eräille muille papeille tai vaikka presidentille ja kansanedustajille, ministereille jne. Kun Luther sanoi aikoinaan: "Raamattu on uskonelämän ainoa ohje ja ojennusnuora", niin onko tämä esim. luterilaisen kirkon taholta paljossa vesitetty ?

 

Käyn pari kertaa viikossa kirjaston tietokoneella, kun omaa tietokonetta ei ole. Siunausta teidän työllenne ja nyt nimenomaan raamattukoulun jatkumiselle !

Olavi

 

---------------------------------

 

KIITOKSET JA TOIVOMUS TEKSTIEN NÄYTTÄMISESTÄ PITEMPÄÄN

 

Erittäin ihana asia, että aloititte Raamattukoulun. Se pitäisi olla ykkösasiana kaikille, jotka alkavat kuulla Jumalan kutsua.  Yksi pyyntö kuitenkin Raamattukoulustanne olisi. Olisiko mahdollista pitää kauemmin taustalla näkyvissä pitempiä tekstejä näkyvissä jotta ehtisi lukea ne loppuun asti. Olen nopea lukemaan, mutta silti ehti jo ärsyttää. Saati niitä, jotka ovat untuvikkoja, saattavat hermostua  ja heittää kaiken sikseen. Please, ei äänekästä amerikkalaistyylistä hosumista missään muodossa.

Anja

 

------------------------------------© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin