Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Moneen vaivaan auttava ihmelääke

Tiesitkö, että on olemassa tehokas ja sivuvaikutuksista vapaa lääke, jota Kela ei korvaa, vaikka lääke auttaa tavattoman moniin vakaviin vaivoihin? 

 

Tämä ihmelääke torjuu monia terveyttämme rotan lailla syöviä ongelmia. Näitä ovat mm. katkeruus, masennus, mahavaivat, hampaiden kiristely, unettomuus ja kohonnut verenpaine. Lääkkeen nimi on Anteeksiantaminen.

 

Tätä ihmelääkettä voidaan nauttia kuinka usein tahansa, sillä yliannostuksen vaaraa ei ole. Reseptin on kirjoittanut Jeesus, eikä aina voimassa olevaa reseptiä tarvitse lääkettä saadakseen kiikuttaa apteekkiin.

 

Silloin Pietari tuli Jeesuksen luo ja sanoi: "Herra, jos veljeni yhä uudestaan tekee väärin minua kohtaan, niin kuinka monta kertaa minun on annettava hänelle anteeksi? Peräti seitsemän kertaako?"  "Ei seitsemän, vaan seitsemänkymmentäseitsemän kertaa", vastasi Jeesus. (Matt.18:21-22)

Tätä rohtoa me voimme suositella myös kaikille lähimmäisillemme ilman pelkoa siitä, että meitä ryhdytään nimittelemään valelääkäreiksi tai valefarmaseuteiksi. 
Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin