Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Miten pysyä pystyssä?

Isä vei poikansa lelukauppaan. Poika erkani isästään ja löysi pelleä esittävän luomuksen, joka oli tehty ilmapalloista. Poika katseli sitä hetkisen ja tönäisi sen sitten kumoon. Pelle kaatui ja ponnahti saman tien takaisin pystyyn.


Hämmentynyt poika peräytyi ja hetken kuluttua tönäisi pellen nurin toistamiseen. Taas toistui sama, ilmapalloista tehty luomus nousi saman tien takaisin pystyyn.

Pojan isä tuli kulman takaa ja näki tapahtuneen. Hän kysyi pojaltaan: "Miksi luulisit sen aina nousevan pystyyn vaikka tönäisetkin sen nurin?"

Poika mietti hetken ja vastasi: "Enpä tiedä, mutta kai siksi, että sisältäpäin se on koko ajan pystyssä."

 

----

 

Pienen pojan kauppareissusta kertova tarina, jonka löysin Ajatusten aamiaisen sivuilta, osuu naulankantaan. Niin se on, että ”Kristus teissä on kirkkauden toivo.” (Kol.1:27) Ja se on ainoa toivo. Ei meistä omassa voimassamme ole pystyssä pysymään. Vain Kristuksen rakkauden varassa voimme nousta uudelleen pystyyn, olipa elämässämme tapahtunut mitä tahansa.

 

Kristus teissä, meissä ja heissä kutsuu tekemään parannusta. Kristus armahtaa ja nostaa jälleen pystyyn. Kristus rohkaisee jatkamaan matkaa. Tekemään taivalta uskon varassa ja Jumalan armahtavaan rakkauteen luottaen.

 

-----

 

Sen tähden me emme lannistu. Vaikka ulkonainen ihmisemme murtuukin, niin sisäinen ihmisemme uudistuu päivä päivältä. (2.Kor.4:16)Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

14.11.2017 klo 08:44:35
Ansa kirjoittaa

Ihana vertaus🙏Kiitos🙏

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin