Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Ansiotonta rakkautta

Rakkautta on ja sitä riittää tälle sekä viikon jokaiselle päivälle myös sinulle ja minulle. Ansiotonta, uhrautuvaa ja myös meidän kaikkein hävettävimmät ja ikävimmät syntimme anteeksiantavaa.  Jeesuksen jalkojen juureen polvistuneen ja syntejään katuen itkevän naisen vieressä on yhä tilaa. Ja Jeesus tulee pyyhkimään viimeisenkin kyyneleen silmistämme!

 

”…  ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt." (Ilm. 21:4)

 

Rippikoululeireillä nuorille opetetaan, mitä on armo. " ARMO = Ansiotonta Rakkautta Minun Osakseni" 

 

Ainutlaatuiseksi asian tekee muistisäännön ensimmäinen sana. Armo ja Jeesuksen rakkaus ovat jotain, mitä minä en missään tapauksessa ansaitsisi. Tämän ymmärtääkseni minun tarvitsee vain muistella omia tekemisiäni, virheitäni ja itsekkäitä ratkaisujajani.

 

Kyllä maailmastakin jonkinlaista rakkautta löytyy. Ansaittua, kevyttä, pinallista, seksuaalista, tarkoitushakuista ja tunteellista rakkautta me voimme saada toisilta ihmisiltä. On kuitenkin olemassa jotain parempaa, sellaista rakkautta, jota vain Jeesus voi meitä kohtaan osoittaa.

-----

 

Pieniä ja ystävien kesken helposti jaettavia kesäeväitä löytyy täältä lisää: 

   


Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin