Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

KANA-BLOGI HERÄSI TALVIUNILTA

Kanat on haettu talvihoidosta ja elämä sykkii Pihlavan kanalassa jälleen vilkkaana ja värikkäänä. Ja jos vuoden 2014 kokemuksista on mitään opittu, niin yllätyksiäkin tulee olemaan tarjolla juuri silloin, kun niitä vähiten osaa odottaa. Vuoden 2014 tekstit ovat alla. Niissä kerrotaan kanalan perustaminen, rakentaminen ja alkutaipaleen kommellukset. Tästä alkavat vuoden 2015 seikkailut. Tervetuloa mukaan!

 

Pihlavan kesäkanala on rakennettu yli sata vuotta vanhan savusaunan jatkeena seisseen ja tyylikkäästi harmaantuneen liiterin sisälle.

 

Kanala koostuu kahdesta erillisestä osastosta, joiden väliin nyt keväällä aukaistiin luukku. Kahden yksiön sijasta kanoilla on nyt mukava kaksio.

 

Rakennuksen seinustoja kiertäviä ulkotarhoja on kolme. Luukut kanalaan on kahdessa reunimmaisessa. Keskellä on pinta-alaltaan suurin omine ulko-orsineen ja katoksineen. Tarhojen välissä on luukut, joita voidaan aukoa ja sulkea tarpeen mukaan.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin