Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Näpsäkkäät Näpit

Näpsäkkäät tuomisineen Viipurissa synnytyssairaalassa
Kaija käynnisti Järvenpään evankelis-luterilaisessa seurakunnassa toiminnan, joka sai nimen Näpsäkkäät Näpit. Joka tiistai kokoontuva joukko on kasvanut entisestään ja jatkaa toimintaansa neuloen sukkia, lapasia, nuttuja ja muuta tarpeellista mm. Viipurin apua tarvitseville. Näillä sivuilla esitellään Näpsäkkäitten toimintaa ja avustusretkiä.

Neuleita ja kodikkuutta

Näpsäkkäät Näpit on seurakuntalaisen kodikas olohuone. Me kokoonnumme syyskuusta toukokuuhun joka tiistai kello 12 – 16 Vanhankirkon salissa, Kirkkotie 1-3, Järvenpää. Näpsäkkäät näpit neulovat, virkkaavat ja juovat kahvia sekä kuuntelevat sen ohessa musiikkia, runoja ja mielenkiintoisia alustuksia. Kello 13 on lyhyt päivähartaus.


Lue lisää


Rakkautta ja villanuttuja

Näpsäkkäät Näpit ovat kokoontumisiensa aikana juttelun ja kahvittelun lomassa virkanneet, neuloneet ja kutoneet tilkkupeittoja, sukkia, lapasia, vauvanvaatteita, nuttuja ja paljon muuta lämmintä päälle pantavaa. Katsopa, mitä kaikkea he ovat jo saaneet aikaan!


Lue lisää


Näpsäkkäät Viipurin lastenkodissa

Näpsäkkäät Näpit tekivät huhtikuussa 2008 yhdessä Vienon kammarin väen kanssa retken Viipuriin. Nyt kohteenamme oli lastenkoti, jonne Vieno joukkoineen on jo pitkään vienyt avustuspaketteja. 

Saamamme vastaanotto ja tapaamamme lapset todistivat, ettei sydämellisyys ja iloisuus riipu ulkonaisista puitteista eikä vauradesta.


Lue lisää


Näpsäkkäät Viipurin synnytyssairaalassa

Viipurilaisessa synnytyssairaalassa nukutaan Suomesta lahjoitetuilla vuodevaatteilla. Keskoset sijoitetaan suomalaisten lahjoittamiin keskoskaappeihin ja äitien sairaalassa saama ison säkin täyttävä äitiyspakkaus on sekin peräisin Suomesta.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin