Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Mukavia muistoja

Tälle sivustolle siirtyvät asiat ja tapahtumat, jotka eivät ehkä ole enää ajankohtaisia, vaikka niiden parissa on edelleen mukava silloin tällöin viivähtää.

Seimipolku kutsuu tekemään sydämeen joulun

Sunnuntaina 2.12.2018 kävi  Pihlavan pirtissä ja pihapiirin rakennuksissa yli 400 henkeä tutustumassa toinen toistaan kauniimpiin jouluseimiin. Kun tähän lisätään Itsenäisysspäivänä 6.12. Seimipolun kulkeneet, niin kokonaismäärä nousi 500 henkeen. Pihlavassa oli mahdollista seimipolun yhteydessä tutustua myös kuttuihin, lampaisiin ja kanoihin. Polku oli avoinna kello 14 - 20. Yleisön pyynnöstä ja monien kyselyjen johdosta Seimipolku on avoinna myös  itsenäisyyspäivänä 6.12. kello 15-18.


Lue lisää


Tunnelmallinen Seimipolku Pihlavassa

Keskiviikkona 13.12.2017 järjestettiin Pihlavan pirttimme pihapiirissä ja sen ulkorakennuksissa jo perinteeksi tullut seimivaellus. Seimipolulla vaeltavat saivat katsella eri maista tuotuja ja hyvinkin erilaisia jouluseimiä, jotka kaikki kertovat Jeesuksen syntymisestä Betlehemin tallin oljille. 


Lue lisää


Syntymäpäivästä tuli yllätyshäät

Kesken Vesa Rautun 60-vuotissyntymäpäiväjuhlan Terttu Sihvola yllättäen kosi Vesaa. Saatuaan täysin yllätetyltä Vesalta myöntävän vastauksen Terttu talutti hänet toiseen huoneeseen, missä heitä oli vihkipappi odottamassa.

 

Eivätkä yllätykset siihen päättyneet. Tertun ja Vesan toivomuksesta julkaistava kuvasarja kertoo hauskoista ja täynnä yllätyksiä olleista juhlista.


Lue lisää


Martti Ojares ja Matti Vuolanne Pihlavan pihaseuroissa

Seurapuheissa keskityttiin uskon ytimeen

 

Porin rovasti Matti Vuolanne ja TV7 kanavan perustajat Martti ja Mirja Ojares sekä Reijo Telaranta puhuivat pihaseuroissa uskomme perusteista sekä Jeesuksesta ainoana tienä, totuutena ja pelastajana. Seurojen musiikista huolehtivat Elmer ja Eve Vuokko.

 


Lue lisää


Näpsäkkäät Näpit

Kaija käynnisti Järvenpään evankelis-luterilaisessa seurakunnassa toiminnan, joka sai nimen Näpsäkkäät Näpit. Joka tiistai kokoontuva joukko on kasvanut entisestään ja jatkaa toimintaansa neuloen sukkia, lapasia, nuttuja ja muuta tarpeellista mm. Viipurin apua tarvitseville. Näillä sivuilla esitellään Näpsäkkäitten toimintaa ja avustusretkiä.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin