Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Yhteyden illat 2009 - 2012: Elämänläheistä ja -makuista opetusta Raamatusta

 

- Saanko itse päättää elämäni pituuden? Onko riippuvuuksista tullut nykyajan epäjumalia? Miksi ampumiset ja väkivalta lisääntyvät?  Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät Raamattuun sitoutuneet vastaukset Yhteyden iltojen syyskauden 2012 raamattuopetuksista. Täältä löytyvät viikoittaisten iltojen opetukset ja opettajat sekä myös opetuksia vuosilta 2009-2011.

 

 

Viikoittaiset tilaisuudet järjestettiin kristillisen koulun auditoriossa Järvenpäässä Sibeliuksenväylä 42 tiistaista 4.9. tiistaihin 11.12.2012.

  

  

Raamattuopetukset keväällä ja syksyllä 2012

Täältä löydät kevään ja syksyn 2012 iltojen raamattuopetukset materiaaleineen. Voit tulostaa itsellesi luentomonisteita ja kuunnella iltojen opetuksia.


Lue lisää


Syyskauden 2012 iltojen teemat, opettajat ja valmisteltujen puheenvuorojen käyttäjät

Järvenpäässä kristillisen koulun auditoriossa, Sibeliuksenväylä 42, tiistaisin klo 18.30 järjestettyjen iltojen ohjelman, teemat ja opettajat näet tällä sivulla olevasta taulukosta.


Lue lisää


Nyt tarvitaan selkeää Raamattuun sitoutumista

Millaisin ajatuksin iltojen opetuksista vastaavat valmistautuvat syyskauden raamattuluentoihin? Kysyimme muutamalta heidän ajatuksiaan Raamatun merkityksestä sekä syyskaudella käsiteltävistä teemoista.


Lue lisää


Monipuolista raamattuopetusta vuosilta 2009-2011

Alla olevilta sivuilta voit tutustua Missio Järvenpään vuosina 2009-2011 järjestämien Yhteyden iltojen teemoihin, opetuksiin, opettajiin ja opetusmateriaaleihin. Osa opetuksista on sekä tulostettavissa että kuunneltaviessa. 


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin