Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

TV7 Raamattukoulu: opettajat, opetuksen ja kuvia ohjelman teosta    

TV7 kanavan ja Missio Järvenpään yhdessä tuottaman TV7 raamattukoulun 32 jakson aiheet, lähetysajat, opetusmateriaalit sekä opettajien esittelyt. TV7 Raamattukoulu lähetetään sunnuntaisn klo 17.15.

 

 

Raamattukoulun kaikki jaksot on saatavana dvd-tallenteina, jotka sopivat mainiosti yksityiseen raamatunopiskeluun tai käytettäväksi näiltä sivuilta löytyvän opiskelumateriaalin kanssa raamattu- ja rukouspiireissä. Voit tilata Raamattukoulun DVD-tallenteet osoitteesta

 

Rukiista Raamattuun sitoutuvaa opetusmateriaalia löydät myös ja vuoden mitttaisena  sekä Missio Järvenpäänmateriaaleista. Osa opetuksista on myös kuunneltavissa.

 

 

   

Jaksojen lähetysajat, teemat ja opettajat

Tältä sivulta näet TV7 raamattukoulun jaksojen lähetysajat, teemat ja opettajat. Uusintana lähetettävä 32 jakson sarja nähdään TV7 kanavalla 2013 sunnuntaisin klo 17.15 sekä lisäksi sitä seuraavana maanantaina aamulla.


Lue lisää


Opetusmateriaali

TV7 raamattukoulun jokaisen jakson opetusmateriaalin löydät tältä sivulta. Voit halutessasi helposti myös tulostaa aineiston. Mukana on paljon myös sellaista mielenkiintoista tietoa, jota lyhyen opetuspuheen aikana ei ole ollut mahdollista kuvaruudussa kertoa.


Lue lisää


Opettajien kuvat ja esittelyt

 TV7 Raamattukoulu toimii yhteiskristilliseltä pohjalta. Opettajina on 17 eri seurakuntiin kuuluvaa pastoria ja kokenutta maallikkoa. Opettajien esittelyt ja kuvat löydät tältä sivulta:


Lue lisää


Kuvakertomus tv-raamattukoulun toteuttamisesta

Raamattukoulua alettiin kuvata 15.9.2010.  Sitä kuvattiin viikoittain joka keskiviikko kaksi jaksoa kerrallaan. Tällä sivulla voit kurkistaa kulissien taakse. Pääse näkemään, millaista TV7 raamattukoulun toteuttaminen oli.


Lue lisää


Terveiset, palaute ja toivomukset

TV7 raamattukoulu on saanut innostuneen vastaanoton. Katsojilta ja DVD-tallenteiden käyttäjiltä on tullut rohkaisevia terveisiä. Voit lähettää omat terveisesi sähköpostina osoitteeseen . Saatuamme viestisi siirrämme sen mahdollisimman pian tänne vieraskirjaan.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin