Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Opettajien esittelyt

Tällä sivulla voit tutustua Raamattuilta -ohjelmasarjan opettajiin. Esittelyissä kerrotaan heidän työstään, vaiheistaan ja kokemuksestaan. Sivulla on myös heidän kuvansa. 

 

    

Marko Huhtala

Olen loppiaisena 2010 vihitty pappi ja 37-vuotias perheenisä Riihimäeltä. Perheeseeni kuuluu vaimoni Anna sekä lapsemme Juho 6 vuotta ja Helmi 4 vuotta ja Aino 1 vuotta. Aiemmalta koulutukseltani olen hortonomi, ja puutarha-alan töitä kerkesin tehdä noin kymmenen vuotta, kunnes sisäinen kutsumus veti opiskelemaan teologiseen.


Lue lisää


Antero Laukkanen

Antero "Mooses" Laukkanen on Espoossa toimivan Majakka seurakunnan pastori. Monenlaisista ansioistaan Espoon kunnallispolitiikassa ja erityisesti sosiaalihuollon piirissä Antero Laukkanen on saanut Tasavallan presidentiltä sosiaalineuvoksen arvonimen.


Lue lisää


Mikko Matikainen

Mikko Matikainen  on omien sanojensa mukaan kanttorin puoliso ja armahdettu syntinen. Hän työskentelee Vantaalla Rekolan seurakunnan paimenena eli kirkkoherrana. Pappina ja kirkon työntekijänä hänen sydäntään lähellä ovat kirkkomme upea ja laaja hengellinen perinne, tunnustuskirjat, hengellinen uudistuminen ja seurakuntalaisten rohkaiseminen.


Lue lisää


Kari Muukka

Olen 35 vuotias Järvenpääläinen pastori. Perheeseeni kuuluvat vaimoni lisäksi kolme lastamme. Seurakuntatyö kokemukseni koostuu pääosin nuorisotyön johtamisesta. 


Lue lisää


Aarne Nurmio

Aarne Nurmio on Jumalan valtakunnan yrittäjä, neuvonantaja ja opettaja. Hän asuu lääkärivaimonsa Päivin ja nuorimman lapsensa kanssa Kauniaisissa. Kaksi vanhempaa lasta ovat jo löytäneet tiensä työ- ja opiskelu elämään.


Lue lisää


Pekka Sartola

Pekka Sartola on tunnettu kirjailija, kustantaja, pastori ja Lähi-idän asiantuntija. Hän on kirjoittanut suuren määrän tietokirjoja ja romaaneja, joiden aiheet liittyvät Lähi-idän tapahtumiin ja ennen kaikkea Israeliin. Hän on myös näiden aiheiden kysytty luennoija ja opettaja.


Lue lisää


Erik Silvola

Erik Silvola on jäänyt vuonna 2011 eläkkeelle Isonkyrön seurakunnan kirkkoherran virasta. Erik Silvola on jo hyvin pitkään tehnyt ja johtanut Israelin matkoja. Taitavana raamatunopettajana ja helposti lähestyttävänä sielunhoitajana hänellä on eri puolilla maata laaja ystävä- ja ihailijajoukko.


Lue lisää


Pasi Turunen

Pasi Turunen (synt. 1966) työskentelee julistajana ja toimittajana. Jo 16 vuotta kristillisten radio-ohjelmien ja Raamatun opettamisen parissa on tehnyt tuhansille suomalaisille tutuksi hänen kykynsä porautua kiihkottomasti Raamattua ja ajankohtaisia ilmiöitä käsittelevien kysymysten ytimiin. Turusen toimittamia ohjelmia on vuosien varrella kuultu Radio Westissä, Radio Alexissa, Classic FM:ssä, Lähiradiossa ja Radio Deissä.


Lue lisää


Petri Välimäki

Pastori, evankelista ja rehtori Petri Välimäki on yli seurakuntarajojen tuttu mm. TV7 kanavan ohjelmasta ”Armon kalliolla” ja Radio Dein ohjelmasta ”Armoterapiaa”. Myös hänen kirjansa ja eri puolilla Suomea järjestämänsä seminaarit ja koulutustapahtumat ovat tavoittaneet valtavan määrän väkeä.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin