Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

TV7 Raamattuiltojen opetukset, opettajat ja kuvat ohjelman teosta

Raamattuiltojen ohjaaja Henkka antaa viime hetken ohjeet ennen kuvauksen alkamista.
TV7 kanavalla syksyllä 2012 lähetettyjen Raamattuiltojen luentomateriaalin ja kuvasivut löydät täältä.  
 
Kristinuskon keskeisistä kysymyksistä opettavat uusintana lähetetyssä Raamattuilloissa opettavat Antero Laukkanen, Pasi Turunen, Petri Välimäki, Mikko Matikainen, Marko Huhtala, Aarne Nurmio, Pekka Sartola, Kari Muukka ja Erik Silvola. Ohjelmat juontaa Reijo Telaranta.

 

Raamattuun sitoutuneen opetuksen materiaali on vuodesta toiseen kestävää ja rukiisen ravitsevaa. Voit katsoa ohjelman jaksot  .

 

   

Opetusmateriaali, luentomonisteet

Näillä sivuilla voit tutustua opetusmateriaaliin. Se on tarjolla myös helposti tulostettavana tiedostona. Voit käytää aineistoa vapaasti vaikkapa raamattu- tai keskustelupiirissä. Luentomateriaaleissa illan teemaa käsitellään paljon laajemmin ja perusteellisemmin kuin mitä lyhyessä puolen tunnin opetuksessa on mahdollista.


Lue lisää


Lähetysajat, teemat, opettajat ja keskustelijat

Tällä sivulla olevasta taulukosta näet Raamattuiltojen aiheet, opettajat, keskustelijat ja iltojen lähetysajat. Raamattuilta lähetettiin TV7 kanavalla syyskaudella 2011. Se on katsottavissa TV7 ohjelma-arkistosta.


Lue lisää


Opettajien esittelyt

Tällä sivulla voit tutustua Raamattuilta -ohjelmasarjan opettajiin. Esittelyissä kerrotaan heidän työstään, vaiheistaan ja kokemuksestaan. Sivulla on myös heidän kuvansa. 


Lue lisää


Kuvia Raamattuiltojen tv-kuvauksista 

Miten Raamattuilta -ohjelmasarjaa kuvatiin Helsingissä TV7 studiossa? Millaiset olivat tunelmat ja mitä tapahtui siellä, minne televisiokamerat eivät oleet suunnattuna? Tällä sivulla olevien kuvien kautta pääset kurkistamaan ohjelman kulisseihin ja kuvaustilanteiden tunnelmiin.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin