Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Tule perjantaina klo 19 Rukousmajakkaan! 

Rukousmajakan rukousilloissa on joskus myös vietetty Herran Pyhää Ehtoollista. 
Järvenpään kristillisen koulun Rukousmajakassa rukoillaan joka perjantai kello 19 kotiseudun, herätyksen, paikallisten seurakuntien, kristillisen koulun, Israelin ja monien muiden tärkeiden aiheiden sekä myös osallistujien henkilökohtaisten aiheiden puolesta. Tervetuloa mukaan!

 

 

Tule mukaan säännöllisesti tai vain tutustumaan! Osoite on Keski-Uudenmaan Kristillinen koulu, Sibeliuksenväylä 42, Järvenpää. Rukousmajakka sijaitsee päärakennuksen 4. kerroksessa.

 

Rukousillat alkavat klo 19 ja ovat noin 1- 1,5 tunnin mittaisia. Mikäli tulet myöhässä ja ovi on ehtinyt jo sulkeutua, soita Timo Lehtikarille puh. 0405953002, niin tulemme avaamaan sinulle oven.

 

Tuo oma tai läheisesi rukousaiheet Rukousmajakkaan. Rukoillaan yhdessä niiden puolesta. Rukoushetki on avoin kaikille.

 

 

 Tornihuone, josta tuli kappeli

 

Kauniin puiston keskellä, päärakennuksen neljännessä kerroksessa on pieni kappeliksi sisustettu tornihuone, joka on saanut  nimen Rukousmajakka. Tuohon huoneeseen kokoonnutaan viikoittain rukoilemaan.

 

Kaikille avoimessa ja kodikkaassa tunnin, puoilentoista  tapaamisessa myös keskustellaan, lauletaan, pohditaan jotain Raamatun kohtaa tai vain ollaan hiljaa Jumalan kasvojen edessä. 

 

Kaikkien kristillisten seurakuntien jäsenille tarkoitetut rukouskokoukset ovat  jäykistä muodoista vapaita Jumalan lasten tapaamisia. Lisätietoja viikoittaisista rukoushetkistä antaa Timo Lehtikari puh. 0405953002.

 

Tarjolla myös henkilökohtaista rukouspalveluaYhteisen illan rukousaiheita Rukousmajakan seinälle kiinnitettynä.

 

Yhteisten asioitten lisäksi rukoilemme myös osallistujien henkilökohtaisten asioiden puolesta. Luotamme siihen, että rukous vaikuttaa. Rukouksella on voima muuttaa asioita yhteiskunnassamme, seurakunnissamme ja myös meissä itsessämme.

 

 

 

Perjantaina kello 18 järjestettävien rukouskokousten pohjana on Raamatun jae:

"Ja harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne." (Jer.29:7)

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

, nii

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin