Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Kevätkauden 2013 ohjelma, aiheet, puhujat ja Tiekartta

 

TIEKARTTA-iltojen viikoittainen ohjelma ja iltojen aiheet sekä kartanlukijoiden, matkaoppaiden ja suunnistajien nimet löytyvät tältä sivulta. Tällä sivulla on myös Tiekartta, jossa kerrotaan turvallinen reitti ja varoitetaan harhapoluista.

 

Liitteenä on myös pdf-dokumentti, josta saat sekä kartan että ohjelman helposti tulostettua.

 

Voit tulla mukaan matkalle joko saapumalla tutustumaan yhteen iltaan, osallistumalla iltoihin, kun sinulle sopii, tai taivaltamalla mukavassa porukassa koko matkan. Tiekartta-illat järjestetään Keski-Uudenmaan kristillisen koulun auditoriossa, Sibeliuksenväyltä 42, Järvenpää.

 

TIEKARTTA-illat ovat oppimista, kasvamista ja mukavia yhteisiä juhlia

 

Opiskelu, keskustelut ja leppoisat yhteiset juhlahetket rytmittävät kevätkautta kodikkaasti ja rennosti yhdessä teemakokonaisuuksien myötä. Joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina kokoonnumme juhlimaan jo suoritettua matkaa ja vietämme sen kunniaksi hauskasti ja kodikkaasti Juhlaa majatalossa. Juhlan ohjelmassa on pientä tarjoilua, mukavaa yhdessäoloa, musiikkia ja yhteisen matkan seuraavalle osuudelle valmistautumista. Mukana juhlissa on aina kutsumamme vieras, joka jakaa matkalaisille seuraavaa teemakokonaisuutta varten ovat erityiseväänsä.

 

 

TIEDÄTKÖ MINNE OLET MENOSSA?

 

"Jos ei tiedä, minne on menossa, kaikki tiet vievät perille", sanotaan. Tällä hetkellä suurin osa ihmiskunnasta ei tiedä minne on menossa. Harhateitä, eksytyksiä ja kotitekoisia uskontoja on tarjolla hetki hetkeltä enemmän. Suotta ei Jeesus sanonut häntä vikoilemaan tulleille fariseuksille:

"Te kuljette eksyksissä, koska ette tunne pyhiä kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa." Matt.22:29

 

Alkuseurakunnan aikana Jeesuksen seuraajia kutsuttiin "sen tien vaeltajiksi" (Ap.t.9:2). Jeesuksen seuraaminen on ollut alusta alkaen liikkeellä olemista ja matkan tekemistä. Välttääkseen eksymisen on tutkittava karttaa, tunnettava oma sijainti, osattava lukea maastoa ja tiedettävä minne on menossa. Kaikkein turvallisinta ja varminta on tehdä matkaa Jeesuksen kanssa sekä yhdessä mukavien ja luotettavien ystävien seurassa.

 

Tervetuloa mukaan matkalle!

 

Tiekartta sekä taulukko kevätkauden illoista teemoineen, puhujineen ja vastuuhenkilöineen:

 

 © 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin