Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Tiekartta jännittävälle matkalle Raamattuun

Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana. 

Tiekartta-illat vievät matkalle, josta ei puutu jännitystä  eikä hauskoja tilanteita. Opetusillat toteutettiin Järvenpäässä kevätkaudella 2013 viikoittain tiistaisin klo 18.30. Paikkana oli Kristillisen koulun auditorio, Sibeliuksenväylä 42, Järvenpää. Täältä voit tutustua iltoihin opetuksineen ja puhujineen kuvia katsellen, jaettua materiaalia tutkien ja opetuksia kuunnellen.

 

Kevätkaudella 2013 TIEKARTTA-illoissa suunnistettiin yhdessä Raamatuun perustuvan opetuksen, puheenvuorojen, laulujen ja keskustelujen avulla turvallisesti perille.

 

 

Kevätkauden 2013 ohjelma, aiheet, puhujat ja Tiekartta

TIEKARTTA-iltojen viikoittainen ohjelma ja iltojen aiheet sekä kartanlukijoiden, matkaoppaiden ja suunnistajien nimet löytyvät tältä sivulta. Tällä sivulla on myös Tiekartta, jossa kerrotaan turvallinen reitti ja varoitetaan harhapoluista.


Lue lisää


Kevään 2013 iltojen opetukset ja materiaalit

Tältä sivulta löydät kevätkauden 2013 jo toteutuneiden Tiekertta-iltojen opetukset, luentomateriaalit ja kuvat. Voit perehtyä iltojen aiheisiin kuunnellen opetuksen ja tutustuen illassa jettuun materiaaliin.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin