Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

RAAMATTUKOULU JÄRVENPÄÄSSÄ

Järvenpäässä toimi 8.2.-27.12.2010 Missio Järvenpään järjestämänä viikoittainen raamattukoulu, joka kokoontui kristillisen koulun auditoriossa klo 19-21. Opetukseen osallistui yhteensä 139 oppilasta. Opettajina toimivat eri seurakuntien pastorit ja kokeneet maallikot. Voit tutustua tutustua tästä raamattukoulun opetusohjelmaan, opettajiin sekä opiskelumateriaaliin.
 

Raamattukoulun ohjelma 8.2. - 27.12.2010

  Tästä näet, mitä aiheita kunakin iltana oli esillä ja kuka silloin opett i. Raamattukoulu kokoontui 32 kertaa.  Kukin ilta koostui noin tunnin mittaisesta luento-osuudesta ja saman pituisesta keskusteluosuudesta. 


Lue lisää


Lue ja kuuntele iltojen opetuksia

Tutustu opetusiltojen mielenkiintoisin aiheisiin luentomateriaalia lukien ja välähdyksiä pidetyistä puheista kuunnellen. 


Lue lisää


Raamattukoulun 19 opettajan kuvat ja esittelyt

Raamattukoulu toimi yhteiskristilliseltä pohjalta. Opettajina olivat eri seurakuntiin kuuluvat pastorit ja kokeneet maallikot. Vuoden 2010 opettajien esittelyt ja kuvat löydät tältä sivulta:


Lue lisää


Raamattukoulu kuvien kertomana, kevät 2010

Tälle sivulle kerättiin vuoden aikana kuvia raamattukoulun illoista ja opettajista. Mukana on kuvia myös vapaaehtoisista, jotka käytännön järjestelyistä huolehtiessaan  tekevät raamattukoulun mahdolliseksi.


Lue lisää


Raamattukoulun kevätjuhla oli hauska ilon ja yhteyden juhla - KATSO VIDEO

Missio Järvenpään Raamattukoulun kevätjuhlaa vietettiin maanantaina 7.6.2010 kristillisen koulun liikuntahallissa. Opiskelijoiden monipuolinen ja korkeatasoinen ohjelma huipentui tunnin mitaiseen näytelmään Isä ja pojat, josta on nyt valmistunut myös lyhyt videokooste.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin