Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

RUKOUSTAPAAMISTEN PAIKAT JA AJANKOHDAT

Täältä löydän yhteisten rukoustapaamisiemme ajankohdat ja paikat. Tervetuloa mukaan tapaamaan erilaisista seurakunnista ja hengellisistä yhteisöistä tulevia kristittyjä veljiä ja sisaria!

 

Missio Radanvarren kevään 2016 kalenteri

Maanantaina 30.11. pidetyssä palaverissa sovittiin rukousiltojen jatkamisesta myös kevätkaudella 2016. Rukousiltoja järjestetään kerran kuukaudessa. Päivämäärät ja paikat löydät ohessa olevasta kuvasta, jonka voit kopioida koneellesi tai kännykkääsi sekä jakaa ystävillesi.

 

Tuusulan kirkkotuvalla järjestetyt rukousaamiaiset jatkuvat kevätkaudella 2016

Myös rukousaamiaisten päivämäärät näkyvät oheisesta kuvasta. Paikkana on Tuusulan kirkon vieressä sijaitseva punainen Kirkkotupa. Syyskauden viimeinen rukousaamiainen on torstaina 3.12. klo 8.30 Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa rukousaamiaista: Lauri Seppänen, p. 040 670 6556, lauri.seppanen(at)evl.fi


Turussa 18.10.2008  järjestetyn Kristus-päivän yhteydessä maamme eri kirkkokuntien, seurakuntien ja hengellisten yhteisöjen johtajat kokoontuivat rukoilemaan yhdessä. Olisiko jo aika tehdä samoin myös paikallisesti ja ruohonjuuritasoa myöten!!

Tervetuloa syksyn viimeiseen rukousiltaan

Syyskauden 2015 viimeinen rukousilta on maanantaina 7.12. klo 18.30 Järvenpäässä Vapaaseurakunta Arkissa, osoitteessa Wärtsilänkatu 8a.

Tervetuloa mukaan! Välitä sanaa ja kutsu myös ystäväsi mukaan rukoilemaan!

 

Tietoa sekä myös kuvia Missio Radanvarren tavoitteista ja tapahtumista löydät Facebookista osoitteesta  

 

   

  © 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin