Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

MISSIO RADANVARREN TAUSTALLA ON ROHKAISEVA PROFETIA

Missio Radanvarren taustana on pastori Petri Kauhasen vuonna 1988 Tuusulassa saama näky herätyksestä, joka tulee koskemaan erityisesti pääradan varressa olevia alueita. Joko nyt on tullut aika tuon näyn toteutua? Elämmekö me jo aikaa, jona Pyhän Hengen tuulet saavat vapaina ja ihmisten rakentamien rajojen kahlitsematta puhaltaa ja synnyttää radanvarsiherätyksen?

 

 

Profetianäky hengellisen heräämisen -ja kasvun ajasta Keski-Uudellamaalla ja pääradan varrella

 

Jo usean sukupolven ajan ovat ihmiset tällä seuduilla rukoilleet virvoituksen aikoja Jumalan kasvoista. Heidän rukoustensa tähden Herra nyt nousee, ja vuodattaa Henkensä kuivan maan ylle ja virvoittaa nääntyneet sielut.

 

Jumalan pelastussuunnitemassa hänen Poikansa ruumis, seurakunta on tärkeä. Kun se nousee taistelemaan ja rukoilemaan, niin Hän itse nousee sen keskeltä.

 

Jumalan valtakunnan menestymisen kannalta on tärkeää, että uskovat kokoontuvat yhteen yli rajojen tunnustamaan syntejään, tunnustamaan uskoaan ja kunnioittamaan Herraa. Tulee myös antaa tilaa erilaisille palvelutehtäville ja armolahjoille uskovien keskuudessa. Keskinäisen palvelun ja siunaamisen kautta Herra motivoi meitä lähtemään liikkeelle lähelle ja kauas. Tämän on missio, liikkeelle lähteminen.

 

Kaiken Jumalan nimessä annettavan hengellisen julistuksen ja opetuksen tulee pohjautua Jumalan Sanaan Raamatussa. Joillekin palvelijoille on uskottu laajempi ja vastuullisempi tehtävä. Heiltä vaaditaan enemmän. Toisille palvelijoille annetaan suppeampi ja pienempi tehtävä. Heiltä odotetaan vähemmän.

 

Uskovia muistutetaan siitä, että Jumala on luonut kaiken, ja että elämä on Hänen silmissään pyhä.

 

Petri Kauhanen (Saatu Tuusulassa 1988)

 

Petri Kauhanen Rovaniemen kirkossa taustanaan Lennart Segerstrålen profeetallinen alttarifresko

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin