Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Missio Radanvarsi kutsuu kristittyjä yhteiseen rukoukseen

Missio Radanvarsi kutsuu kaikkia kristittyjä yhteiseen rukoukseen yli seurakunta- ja kirkkokuntarajojen. On tullut aika tehdä totta Jeesuksen rukouksesta, että hänen omansa olisivat yhtä, niin kuin hän on yhtä Isän kanssa (Joh.17:21). On tullut aika tulkintojen ja traditioiden erilaisuuden sijaan keskittyä siihen, mikä meille kaikille on yhteistä: Herraamme ja Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen, joka on ainoa tie Isän luo. 


   

RUKOUSTAPAAMISTEN PAIKAT JA AJANKOHDAT

Täältä löydän yhteisten rukoustapaamisiemme ajankohdat ja paikat. Tervetuloa mukaan tapaamaan erilaisista seurakunnista ja hengellisistä yhteisöistä tulevia kristittyjä veljiä ja sisaria!


Lue lisää


MIKÄ ON MISSIO RADANVARSI?

MISSIO RADANVARSI on Keski-Uudenmaan mutta erityisesti radanvarren eri taajamien kristittyjen yhteenliittymä rukousherätyksen käynnistymiseksi Rekolasta Riihimäelle.  Toimintaa inspiroivana tekijänä on -80-luvulla saatu näky radanvarren herätyksestä. Koemme, että nyt on aika aktivoitua näyn toteutumiselle.


Lue lisää


MISSIO RADANVARREN TAUSTALLA ON ROHKAISEVA PROFETIA

Missio Radanvarren taustana on pastori Petri Kauhasen vuonna 1988 Tuusulassa saama näky herätyksestä, joka tulee koskemaan erityisesti pääradan varressa olevia alueita. Joko nyt on tullut aika tuon näyn toteutua? Elämmekö me jo aikaa, jona Pyhän Hengen tuulet saavat vapaina ja ihmisten rakentamien rajojen kahlitsematta puhaltaa ja synnyttää radanvarsiherätyksen?


Lue lisää


MISSIO RADANVARSI LÖYTYY MYÖS FACEBOOKISTA

Keväällä 2015 järjestetyissä yhteisissä keskustelu- ja rukoustapaamisissa sovimme, että Missio Radanvarrelle tehdään oma Facebook seinä. Anssi Vesterisen sekä muutamien muiden ripeällä toiminnalla syntyi yhteinen fb-sivumme.  Nyt siellä on luettavissa syyskauden rukoustilaisuuksiin sekä myös joihinkin muihin tapahtumiin liittyvää materiaalia. Löydät linkin sivulle, kun jatkan tämän tekstin lukemista. 

 


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin