Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Raamattukoulun päätösjuhla ja todistustenjako

Kuningas Herodes äitinsä seurassa. 

Tältä sivulta löydät tekstiä ja kuvia Järvenpään raamattukoulun 3.1.2011 kristillisen koulun liikuntahallissa järjestetystä päätösjuhlasta. 

 

 

Helmikuussa 2010 alkaneseen raamattukouluun osallistui kaikkiaan 139 henkeä. Kun luentoja ryhmäkeskusteluineen oli joka maanantai, on selvää, etteivät kaikki päässeet kaikkiin tapaamisiin mukaan. Silti Keski-Uudenmaan kristillisen koulun auditorio täyttyi kerta kerran jälkeen innokkaista ja ahkerasti opiskelleista raamattukoululaisista. Lähes vuoden jatkuneen raamattukoulumme päätösjuhla järjestettiin maanantaina 3.1.2011 kristillisen koulun liikuntahallissa. Juhla kokosi paikalle yli satakolmekymmentä henkeä.

 

Raamattukoulun ohjelmasta, opettajista, opetusilloista ja luentomateriaaleista löydät tekstiä ja kuvia Missio Järvenpään sivuilla kohdasta Järvenpään raamattukoulu.

 

Raamattukoulun päätösjuhla kuvien kertomana

Voit tutustua raamattukoulun päätösjuhlaan myös kuvakertomuksen välityksellä.


Lue lisää


Päätösjuhlan ohjelma ja esiintyjät

Päätösjuhlassa laulettiin, jaettiin todistukset, kuultiin puheita, siunattiin vastuuhenkilöitä tehtäviinsä ja seurattiin näytelmän "Tähtitieteilijät etsivät uutta kuningasta" ensiesitystä. Tästä löydät illan ohjelman ja tiedot esiintyjistä sekä musiikkiryhmän kokoonpanosta ja näytelmän roolihenkilöistä.  


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin