Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

MENNEITÄ TAPAHTUMIA SANOIN JA KUVIN

Tälle sivulle on koottu tekstejä ja kuvakertomuksia tapahtumista, joita Missio Järvenpää on ollut yksin tai yhdessä muiden kanssa järjestämässä.  Tavoitteenamme on viedä kaikin tavoin sanomaa Jeesuksesta teille ja aitovierille.


Komea teltta kohosi Rantapuistoon

Monille raamattukouluun ja Miesten Alfa-kurssiin osallistuneille miehille tarjoutui 29.6.2011 mainio tilaisuus purkaa aitoa miesenergiaa, kun Järvenpään Rantapuistoon pystytettiin suuri sinivalkoinen teltta. Yhteistyöllä, taidolla ja innolla suuri teltta saatiin jo aamupäivän aikana valmiiksi odottelemaan samana iltana klo 19 vietettävää blues-henkistä jumalanpalvelusta. Pystytystalkoisiin voit tutustua oheisen kuvakertomuksen välityksellä.


Lue lisää


Onnistunut kristittyjen yhteinen juhla ja agape-ateria

Sunnuntaina 22.5.2011 Järvenpäässä Arkissa vietettiin Kristittyjen yhteistä juhlaa, johon sisältyi mm. vapaaseurakunnan toimittama ehtoollinen ja Missio Järvenpään järjestämä agape-ateria. Paikalla oli runsaat kaksisataa vapaaseurakunnan, luterilaisen seurakunnan ja helluntaiseurakunnan jäsentä. Palaute oli niin ylitsevuotavan innostunutta, että seuraavaa vastaavaa tilaisuutta suunnitellaan jo entistä laajapohjaisempana syyskaudelle. Tällä sivulla voit tutustua juhlaan ja agape-ateriaan kuvien ja tekstien välityksellä. 


Lue lisää


Alfa-kurssi päättyi, paljon uutta luvassa

Missio Järvenpään Alfa-kurssi, joka alkoi 7.2.2011, tarjosi niin osallistujille kuin vetäjillekin mahdollisuuden kristittynä kasvamiseen, omien palvelutehtävien ja armolahjojen löytämiseen sekä monella tavalla voimaannuttavaan yhteyteen. Tästä voit tutustua seuraavana vuorossa olevaan Beeta-kurssiin teemoineen sekä nyt päättyneen Alfa-kurssin Pyhän Hengen viikonloppuun ja päätöstilaisuuteen pienen tekstin ja kuvakeettomuksen välityksellä.


Lue lisää


Miesten Alfa-kurssi metsässä, koulussa ja päätösjuhlassa

Maaliskuun 2. päivänä alkanut Missio Järvenpään Miesten Alfa-kurssi päättyi keskiviikkona 18.5.2011 miehekkääseen, juhlavaan ja samalla kodikkaaseen päätösjuhlaan. Päättynyt kurssi teki yhteistä taivalta Järvenpäässä kristillisen koulun tiloissa, vierailemalla tutustumiskäynnillä terveyskeskuksessa ja viettämällä karskin miehekkäitä hetkiä erätulilla. Tästä pääset kuvakertomuksen myötä mukaan kurssin nuotiotulille, Pyhän Hengen viikonloppuun ja päätösjuhlaan.

 


Lue lisää


Raamattukoulun päätösjuhla ja todistustenjako

Tältä sivulta löydät tekstiä ja kuvia Järvenpään raamattukoulun 3.1.2011 kristillisen koulun liikuntahallissa järjestetystä päätösjuhlasta. 

 


Lue lisää


SOUNDEJA JA ELÄMÄÄ, Kristityt yhdessä Rantapuistossa

Järvenpään Rantapuistossa järjestettiin 12.-15.8.2010 tapahtuma, joka kokosi suureen telttaan sadoittain väkeä kuuntelemaan evankeliumia ja hyvää musiikkia. Tilaisuudet järjestivät yhdessä Missio Järvenpää, Järvenpään Helluntaiseurakunta ja Järvenpään Vapaaseurakunta. Lauantaina 14.8. oli Jampassa ostoskeskuksen torilla perinteinen Elotori -tapahtuma. Kuvakertomuksen avulla voit tutustua tilaisuuksiin, tai muistella kuvien äärellä yhteisiä hetkiämme.


Lue lisää


Järvenpään ekumeeninen ristisaatto 2010

Järvenpään kristilliset seurakunnat järjestivät 18.1.2010 perinteisen ekumeenisen ristisaaton. Sen aikana vaellettiin kaupungin keskustan läpi. Matkan varrella pysähdyttiin jokaisessa seurakunnassa lyhyeen rukoushetkeen.

Vaikka et olisi ollut mukana, niin ennätät vielä osallistua kristittyjen yhteiseen vaellukseen kuvakertomuksen kautta.


Lue lisää


Sanallisia ja kuvallisia kuulumisia Jannelta

Evankeliumia kaikelle kansalle lauantaisin klo 10-14

 

Mission Järvenpään toiminta siirtyi keväällä 2009 kokoustilojen seinien suojasta myös ihmisten keskelle. Järvenpään kävelykatu Jannella on ollut aloittanut toimintapiste, joka vie vie lauantaisin evankeliumia kansan keskelle. Toiminnan ideoija ja vetäjä Jusiina Honkanen on kirjoittanut kertyneistä kokemuksista. Hän myös haastaa kaikkien seurakuntien kristittyjä mukaan tähän tärkeään evankeliumin työhön.


Lue lisää


Järvenpää-päivää vietettiin sateessa

Kolea kevätsadekin voi olla siunauksen sade

Vuoden 2009 Järvenpää-päivää vietettiin sateessa. Kosteus ja koleus jäivät toisarvoisiksi, kun Missio Järvenpään teltassa jaettiin hengellistä materiaalia, keskusteltiin ja rukoiltiin sitä toivoneiden puolesta. Pienimpiä vieraita ilahdutettiin myös hauskoilla kasvomaalauksilla.


Lue lisää


Vuoden 2008 Kristus-päivä kokosi kristityt yhteen

Turussa 18.10.2008 järjestetty Kristus-päivä kokosi paikalle kymmenentuhatta rukoilijaa eri puolilta maata. Yhteinen rukous, innostavat puheet ja kaikkien Suomen paikkakuntien vaakunalipuista kentälle muodostetu risti rakensivat puhuttelevan kokonaisuuden: kristityt on tarkoitettu toimimaan yhdessä.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin