Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Kristittyjen yhteistyö vahvistuu Järvenpäässä

'

Syyskausi on alkamassa Järvenpäässä vauhdilla. Erityinen kiitosaihe on se, että eri seurakuntien jäsenten yhteys ja käytännön yhteistyö ovat edelleen vahvistumassa. Syyskaudella 2011 me toteutamme yhdessä useita tapahtumia. Tältä sivulta löydät  tilaisuuksista luetelon ja lyhyet esittelyt.
 
 
Herramme Jeesuksen ylimmäispapillinen rukous, että Hänen omansa olisivat yhtä, on tulossa todeksi. Yhdessä tekeminen tutustuttaa eri seurakuntien kristityt toisiinsa vahvistaa keskinäistä luottamusta. Mehän olemmekin kaikki siskoja ja veljiä keskenämme, yhtä Jeesuksessa!

 

Olen koonnut tähän mainioita menovinkkejä kalenteriisi kirjattaviksi. Monista tapahtumista löydät jo nyt perusteellisempaa tietoa Missio Järvenpään sivuilta. Joistakin lähemmät lisää tietoa löytyy vasta hieman lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.  

 

Tervetuloa mukaan. Kerro tapahtumista myös ystävillesi ja tuttavillesi. Voit esimerkiksi lähettää heille tämän nettiosoitteen, josta he voivat itse katsoa tiedot päivämäärineen.

 

Jos haluat saada ennakkotietoa Missio Järvenpään tulevista tapahtumista sähköpostiisi, niin lähetä esimerkiksi viesti: ”Lisätkää osoitteeni Missio Järvenpään jakelulistalle” osoitteeseen .

 

Siunausta alkaneelle syyskaudellesi ja koko elämääsi toivottaen,

 

Reijo

---------------- 

 

 

Pääkaupunkimissiossa tarvitaan myös sinua

 

Pääkaupunkiseudulla toteutetaan kuukauden mittainen evankelioimiskampanja, johon Järvenpäästä osallistuvat helluntaiseurakunta Saalem, vapaaseurakunta Arkki ja Missio Järvenpää.

 

Kaupunkimissiossa tarvitaan runsaasti vapaaehtoisia mm. puhelinvastaajiksi ja kuriireiksi. Olisitko sinä valmis tulemaan mukaan operaatioon, jollaista ei Suomessa ole koskaan aiemmin järjestetty? Voisiko tämä olla eräs tapa, jolla sinäkin voit olla toteuttamassa Jeesuksen lähetyskäskyä?

 

Katso tarkemmat tiedot Tiedusteluihin vastaa ja ilmoittautumisia ottaa vastaan Tapani Talikainen puh. 040 8376129.

 

Johanna Tunturipuro on tullut tunnetuksi mm. ohjelmastaan TV7 kanavalla. 

Naisten lauantai 10.9.2011

 

Arkin, Saalemin ja Missio Järvenpään naiset järjestävät 10.9.2011 klo 13-17 Arkissa, Wärtsilänkatu 8a, Järvenpää,  naisten tapahtuman, jonka teemana on Naisen paikka Jumalan suunnitelmassa.

Ohjelmassa on musiikkia, rukousta ja opetusta. Tilaisuuden juontaa Mila Lehtonen. Ohjelmassa ovat mukana mm. Päivi Pitko, Marja Raja-aho ja Johanna Tunturipuro.

 

TARKEMPI OHJELMA löytyy kautta.

 

 

Kaikkien kristittyjen yhteinen juhla 2.10.2011

 

Eri seurakuntien kristityt kokoontuneena yhteiselle rakkauden aterialle toukokuussa 2011Toukokuussa Arkissa vietetystä kristittyjen yhteyden juhlasta saatiin valtavasti hyvää palautetta. Niinpä me kokoonnumme myös syyskaudella kaikkien kristittyjen yhteiseen juhlaan. Ajankohta on sunnuntaina 2.10. klo 16.00 ja paikka Arkki, Wärtsilänkatu 8a, Järvenpää. Ohjelmassa on musiikkia, opetusta, todistusta sekä kaikkien seurakuntien jäsenten yhteinen agape-ateria.

 

Tilaisuuden järjestävät yhdessä vapaaseurakunta Arkki, helluntaiseurakunta Saalem ja Missio Järvenpää. Haluamme myös tällä tavalla elää todeksi Jeesuksen rukousta, että Hänen omansa olisivat yhtä (Joh.3:16).  Löydät kuvakertomuksen toukokuussa 2011 vietetystä riemullisesta ja paljon julkisuutta saaneesta Yhteyden juhlasta Missio Järvenpään sivuilta.  Kannattaa totisesti tulla mukaan!

 

 

Kristittyjen yhteinen toritapahtuma Järvenpäässä 6.-8.10.2011

 

Saalem, Arkki ja Missio Järvenpää järjestävät Järvenpäässä torstaista 6.10. lauantaihin 8.10. kestävän toritapahtuman aivan Prisman kauppakeskuksen tuntumassa. Luvassa on kahvilaa, musiikkia, mahdollisuus keskusteluun, lyhyitä puheenvuoroja sekä paljon erilaista toimintaa kaiken ikäisille. Tarkemmat tiedot löydät lähempänä tapahtumaa lehtien ilmoituksista sekä mm. Missio Järvenpään nettisivuilta.

 

 

Alfa-kurssi, jonka on käynyt jo 16 miljoonaa ihmistä, alkaa 18.10.2011

 

Kevään 2011 Alfa-kurssin osallistujat yhteisellä ateriallaAlfa-kurssi on helppo ja luonteva tapa tutustua kristinuskoon, saada uusia ystäviä ja pohtia hyvässä seurassa elämän perusasioita. Jo kuusitoista miljoonaa ihmistä eri puolilta maailmaa on käynyt Alfa-kurssin. Tälläkin hetkellä 169 maassa on meneillään kymmeniätuhansia kursseja.

 

Järvenpään seuraava Alfa-kurssi alkaa tiistaina 18.10.2011 kello 18. Kurssin järjestävät yhdessä vapaaseurakunta Arkki, helluntaiseurakunta Saalem ja Missio Järvenpää luterilaisine jäsenineen. Kurssipaikkana on kristillinen koulu osoitteessa Sibeliuksenväylä 42. Tarkemmat tiedot kurssista ja sille ilmoittautumisesta löydät lähi päivinä Missio Järvenpään sivuilta. Tule mukaan, suosittele kurssia myös muille.

 

Minkä aiheen puolesta sinä haluaisit rukoiltavan?

 

Joskus Rukousmajakan rukoushetkessä on myös vietetty Herran Pyhää EhtoollistaRukousmajakassa, kristillisen koulun päärakennuksen neljännessä kerroksessa, rukoillaan joka torstai kello 19 kotiseudun, herätyksen, paikallisten seurakuntien, kristillisen koulun, Israelin ja monien muiden tärkeiden aiheiden puolesta. Rukoushetki on avoin kaikkien kristillisten seurakuntien jäsenille. Keski-Uudenmaan kristillinen koulu on osoitteessa Sibeliuksenväylä 42, Järvenpää. Rukoushetkiä johtavat Tapani ja Terttu Talikainen.

 

Rukousmajakassa rukoillaan viikoittain näillä sivuilla olevaan Missio Järvenpään esirukouspalveluun saapuneiden aiheiden puolesta. Rukoushetkissä rukoillaan myös osallistujien tuomien henkilökohtaisten aiheiden puolesta. Minkä oman tai jonkun läheisesi asian puolesta sinä haluaisit rukoiltavan? Tervetuloa mukaan vaikkapa vain tutustumaan!

 

 

Lähde kävelylle mukavassa porukassa

 

Heidi Kuitunen ja Outi Ovaskainen kutsuvat sinut kävelyretkelleMe kaikki tiedämme, miten tärkeää liikunta on terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Niinpä moni meistä on ainakin joskus tehnyt päätöksen säännöllisen liikunnan aloittamisesta. Usein se on jäänyt pelkäksi hyväksi aikeeksi. Liikkeelle lähteminen on paljon vaikeampaa kuin hyvien aikomusten keksiminen.  

 

Mukavassa porukassa syvistä aikeista voi tulla totta. Yhdessä muiden kanssa on helpompi lähteä liikkeelle silloinkin, kun sohva ja televisioruutu vetävät tavallista voimallisemmin puoleensa.

 

Sinulle on nyt tarjolla viikoittainen kävelytapahtuma, jossa yhdistyvät reipas liikunta, mukava seura sekä oman kotiseudun, kristillisten seurakuntien sekä muiden tärkeiden asioiden puolesta rukoileminen.

Heidi Kuitusen ja Outi Ovaskaisen vetämä rukouskävely on joka keskiviikko klo 18-19. Lähtö Haarajoella ns. Pullokioskin luota kevyenliikenteen väylältä (Linjatie 5, Haarajoki). Heidin puhelin on 0451110471.© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin