Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Keski-Uudenmaan alueen keräystavoite saavutettiin

Paketteja lähdössä keskusvarastoon. Terttu Sihvola-Rauttu,, Oili Lehtiranta, Kaija Telaranta, Leena Sjövall ja Seija Leveelahti kantamassa paketteja Maken pakettiautoon.

Vuosi sitten Keski-Uudenmaan alueella pakattiin yhteensä 1242 Operaatio Joulun Lapsen pakettia. Tänä vuonna pakettien määrä nousi reilusti. Saimme kokoon 1404 pakettia, vaikka Hyvinkää ja Riihimäki, jotka vuosi sitten vielä kuuluivat alueeseemme, oli nyt liitetty Hämeen alueeseen. Lämmin kiitos jokaiselle operaatioon osallistuneelle!

 

Pakettien määrän lisäksi kasvua tapahtui myös monella muulla tavalla.

 

Lisää keräyspisteitä


Keräyspisteitten määrä kasvoi selvästi. Nyt mukana oli Järvenpäästä, Keravalta, Mäntsälästä, Nurmijärveltä ja Tuusulasta jo yhteensä 17 keräyspistettä. Kiitos kaikille keräyspisteissä operaatiota ansiokkaasti tukeneille. Ilman teidän panostamme, näin hyvä tulos ei olisi ollut mahdollinen.

 

Valtavasti lämpöisiä neuleita

 

Kaija, Anni ja Emilia pakkaamassa Joulun Lapsen pakettejaKasvua tapahtui myös neuleitten kohdalla. Saimme aiempaa paljon suuremman määrän sukkia, lapasia, pipoja ja muuta lämmintä kenkälaatikkoihin pakattavaa. Ahkerat ja uskomattoman taitavat kädet olivat heiluttaneet puikkoja niin ahkerasti, että me saatoimme lähettää valmiiden pakettien lisäksi myös runsaasti neuleita keskusvaraston tarpeisiin. Saapuneita paketteja tarkastettaessa ja täydennettäessä jokainen sukka- ja käsinepari sekä pipo on erittäin tarpeen.

 

Monenlaista materiaalitukea

 

Operaatio Joulun Lasta tuettiin alueemme osalta myös monella muulla tavalla. Saimme paketteja varten suuren määrän mm. hammasharjoja, hammastahnaa, leluja, peittoja ja karamellipusseja. Kaikkea tätäkin kertyi enemmän kuin pystyimme omiin paketteihimme pakkaamaan tai meille saapuneita paketteja täydentämään. Vaan ei hätää, sillä kaikki eri puolilta maata saapuneet paketit tarkastava ja täydentävä keskusvarasto pakkasi myös nämä erät Joulun Lapsi paketteihin.

 

Anni piirsi pakettiinsa mukaan myös kauniin kortinKeräykseen osallistuneiden koulujen määrä kaksinkertaistui

 

Operaatioon osallistuneiden koulujen määrä kaksinkertaistui, kun Keski-Uudenmaan kristillisen koulun ja Vihtakadun koulun lisäksi myös Jokelan koulukeskus ja Keravalta Killan koulu tulivat omine paketteineen mukaan.

 

Yhä lisää innostuneita vapaaehtoisia

 

Suurin ja tärkein kasvu alueellamme tapahtui ihmisten sydämissä. Pakettien kokoajien, keräyspisteissä toimivien ja kuljetuksia hoitaneiden keskuudessa innostus oli valtavaa ja sellaisena myös tarttuvaa. Vapaaehtoisten joukko kasvoikin samassa tahdissa pakettien määrän kanssa.

 

Myös Emilia täydensi oman laatikkonsa piirtämällään kortillaKoko maan tavoite 27 000 ylitettäneen

 

Koko Suomen keräystavoite vuodelle 2014 on 27 000 pakettia. Vaikka lopulliset luvut ovat tällä hetkellä vielä laskematta, niin keskusvarastolta kerrotaan, että tavoite ylitettäneen selvästi. Eikä kyse ole vain jostain numeroleikistä, jolla yritetään ennakoida, paljonko pahvilaatikoita tai rekka-autoja tullaan tarvitsemaan. Jokainen pakattu laatikko tarkoittaa yhtä onnellista lasta, joka saa jossain Romanian ja Moldovan köyhässä syrjäkylässä elämänsä ensimmäisen oman paketin. Paketilliset iloa, lämpöä, rakkautta ja sanomaa Joulun Lapsesta, joka rakastaa myös häntä.

 

--------------

 

Operaatio Joulun Lapsen© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin