Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Johanna Tunturipuro rohkaisi naisia ottamaan rohkeasti paikkansa

Get the Flash Player to see this player.


Naisten iltapäivässä rohkaistiin naisia ja lähetettiin väkeviä terveisiä miehille. Useiden kristillisten seurakuntien naisten järjestämä iltapäivä lauantaina 10.9.2011 oli ohjelmaltaan ja järjestelyiltään onnistunut. Tilaisuuden tunelma oli lämmin,  innostava ja kannustava. Täältä löydät videot Johannan puheen sekä tilaisuuden avanneesta draamasta. Voit myös lukea Marja Raja-ahon puheen sekä katsoa kuvakertomuksen tilaisuudesta.

 

TV7 kanavan ohjelmistakin monille tutuksi tullut Päivi Pitko saapui naistenpäivään suoraan kotoaan Viron Pärnusta. Puheessaan hän käsitteli taivaallisen Isämme ehdotonta ja kaiken voittavaa rakkautta. Päivi mm. totesi, että kun Isä kutsuu johonkin tehtävään, on syytä lähteä liikkeelle, vaikka asia ei omasta mielstä tuntuisi parhaalta vaihtoehdolta. Rakkaudessaan Isä haluaa meille vain kaikkein parasta, joten me voimme kaikissa tilanteissa ja kaikenlaisten tuntemustenkin keskellä luottaa häneen.

 

Marja Raja-aho, jonka puhe on luettavissa oheisesta liitteestä, vakuutti kuulijoilleen, että Jumalalla on jokaista varten perintöosa samalla tavalla kuin oli aikanaan Raamatun moabilaiselle Ruutille. Jumalalla on jokaiselle naiselle myös tehtävä ja kutsu se suorittamiseen. Marjan koko puhe on luettavissa alla olevasta liitetiedostosta.

 

Heti iltapäivän alussa nähtiin draama, jossa kolme Raamatun naista kertoi oman elämänsä käännekohdista. Jokainen heistä oli saanut kokea, että Jumala todella tarkoittaa mitä sanoo. Voit katsoa noin kymmenen minuutin mittaisen draaman sivun alussa olevasta videoruudusta.

 

Naisten iltapäivän järjestivät yhdessä Arkin, Saalemin ja Missio Järvenpään naiset.

 

 

Marja Raja-ahon puhe Järvenpäässä Arkissa 10.9.2011 järjestetyssä naisten iltapäiväössä. .pdf

 

 

 

 

              

         

Johanna Tunturipuron puhe 10.9.2011

Täältä löydät videon, josta voit katsella ja kuunnella Johanna Tunturipuron Järvenpäässä Arkissa 10.9.2011 pitämän erinomaisen puheen. Johannamaisen eloisa ja värikäs puhe on höystetty reippaalla huumorilla, joka kirvoitti kuulijoissa moneen otteeseen makeat naurut. Silti puhe oli täynnä erittäin tärkeää ja kohti käyvää asiaa - sekä naisille että myös heidän miehilleen.


Lue lisää


Kuvakertomus lauantaina 10.9.2011 Arkissa vietetystä naisten iltapäivästä

Naisten iltapäivässä oli kodikas ja innostunut tunnelma. Välillä kuunneltiin vakavina ja korvat tarkkoina opetusta. Jo seraavassa hetkessä sali kaikui iloisesta naurusta. Tästä löydät kuvakertomuksen tilaisuudesta puhujineen.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin