Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Heidi Kuitunen valittiin johtamaan Missio Järvenpään toimintaa

Heidi Kuitunen

Heidi Kuitunen valittiin lauantaina 6.9.2014 pidetyssä kokouksessa johtamaan Missio Järvenpään toimintaa. Ehdotuksen vetovastuun vaihdosta ja johtotiimin nuorennusleikkauksesta teki Missio Järvenpäätä sen perustamisesta eli vuoden 2009 alusta johtanut Reijo Telaranta 71v. Missio Järvenpään toimintaa linjaavaan tiimiin nimettiin samalla useita uusia nuoremman sukupolven edustajia.

 

Heidi Kuitunen asetettiin rukouksin ja voiteluin uuteen tehtäväänsä. Toivotamme Heidille sekä hänen perheelleen runsasta Jumalan Siunausta ja Pyhän Hengen johdatusta!

 

Missio Järvenpää tavoitteina on alusta alkaen ollut kristittyjen yhteyden ja ykseyden rakentaminen yli seurakunta- ja kirkkokuntarajojen sekä kaikkien kutsuminen elävään yhteyteen Jeesuksen kanssa. Käytännössä tämä on tapahtunut mm. järjestämällä raamattukouluja ja raamattuiltoja sekä muita viikoittaisia tilaisuuksia, joista osa on myöhemmin nähty TV7 kanavalla erillisinä ohjelmasarjoina.

 

Matalan kynnyksen kotiseurat

 

Syyskaudella 2014 järjestetään Järvenpäässä joka viikko torstaina klo 18.30  eri puolilla kaupunkia sijaitsevissa osoitteissa matalan kynnyksen kotiseurat eli Missio-ilta.  Paikkoja on yhteensä neljä. Niiden osoitteet ja isäntäperheet sekä iltojen ajankohdat, teemat, vierailijat ja muusikot kerrotaan Missio Järvenpään nettisivuilla. Missio-iltojen sivuille pääset suoraan tämän linkin kautta .

Klikkaa suuremmaksi! 

Yhteinen Alfa-kurssi

 

Nyt on aika ilmoittautua tiistaina 16.9. alkavalle Alfa-kurssille, jonka järjestävät yhdessä Arkki, Saalem ja Missio Järvenpää. Jos olet jo itse kurssin käynyt, etkä halua osallistua toistamiseen, niin vie tätä kutsua eteenpäin niille, joiden arvelet kurssia oman elämänsä rakennuspuiksi  tarvitsevan. Kysele rukoillen, keille Pyhä Henki haluaa lähettää sinut tätä kutsua viemään!

Klikkaa oheinen kuva suuremmaksi, niin näet lukea lisää Alfa-kurssista!

 

Kiitoksen ja yhteyden Missio-juhlat sekä agape-ateriat

 

Matalan kynnyksen kotiseurat eli Missio-illat kokoavat viikoittain eri puolille kaupunkia sanan ja rukouksen ääreen. Missio-juhlat puolestaan kutsuvat pari kertaa kaudessa kaikkia yhteiseen kiitosjuhlaan.

Agape-aterian pöytä 

Ohjelmassa on lyhyitä puheenvuoroja, musiikkia, yhdessä laulamista ja rukoilemista. Yhteyden Missio-juhliin liittyy luonnollisesti myös kaikille yhteinen ja jo alkuseurakunnassa vietetty yhteyden ateria eli agape-ateria (Ap.t.2:46).

 

Syyskauden 2014 Missio-juhlat ovat lauantaina la 18.10.2014 klo 16-18 ja la 29.11.2014 klo 16-18. Paikkana on Seuratalo, Kartanontie 20, Järvenpää.  TERVETULOA!© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin