Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Elotori kokosi jälleen torin täyteen väkeä

Monipuolinen musiikki, herkullinen lohikeitto, kuuma kahvi, napakat puheenvuorot, lasten puuhapisteet ja ystävien tapaaminen tekivät Elotorista jälleen hauskan koko perheen tapahtuman. Täältä löydät kuvakertomuksen Elotorin esiintyjistä ja vapaaehtoisista. Talkoolaiset myös kertovat, mikä saa heidät innolla ahertamaan tapahtuman rakentamiseksi.

 

Elotorin järjestivät Järvenpään Jampassa 11.8.2012 Järvenpään vapaaseurakunta Arkki, Järvenpään helluntaiseurakunta Salem sekä Missio Järvenpää.  

Kuvakertomus yhteyden, yhteistyön ja ystävyyden torista

Elotorista on jo muodostunut vankka perinne. Yhdessä Rantapuistossa järjestettävien telttakokousten kanssa se tuo elokuun alkuun mahdollisuuden tavata ystäviä ja saada uusia ystäviä yli seurakuntarajojen. Yhteinen usko Jeesukseen ainoana tienä Jumalan luo yhdistää. Se saa myös vjakamaan evankeliumia lauluin, puheenvuoroin ja keskusteluin.


Lue lisää


Tarjolla tulevaisuus ja toivo

Miksi Elotori järjestetään? Mikä saa seurakunnat ja kymmenet vapaaehtoiset ahertamaan vuotuisen toritapahtuman toteuttamiseksi? Tässä muutamia hymyssä suin ja iloisella mielellä annettuja vastauksia:


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin