Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Ryhtyisitkö sinäkin kummiksi?

Kummitoiminnasta on tullut eräs tärkeä osa Suomen Aglown toimintaa. Me vaurauden keskellä elävät voimme jo  pienilläkin säännöllisillä summilla auttaa lapsia, jotka yrittävät selviytyä jatkuvan puutteen keskellä.  

 

Jos haluat kuulla, millaista on olla kahden Sambiassa elävän pienen tytön kummeina, niin ota yhteyttä Kaijaan tai Reijoon.

 

Haluatko olla mukana tukemassa Arteco-lastenkotia?

Rolf Eriksson on lastenkodin talousjohtaja ja pitää huolen siitä, että kaikki rahat menevät suoraan lasten kotiin ja sen tarpeisiin.

Voit olla tukemassa yhtä lasta antamalla kuukausittaisen summan juuri häntä varten. Kannatusmaksu 20 e/kk. Saat silloin säännöllisesti tietoja lapsesta ja hänen hyvinvoinnistaan.

Voit myös sitoutua tukemaan lastenkotia tai yhtä heidän opettajistaan antamalla kuukausittaisen tuen lastenkodille. Lastenkotia voit tukea myös satunnaisella summalla silloin kun niin koet.

Asiaa hoitaa: Sisko Maijala Väkkärintie 51, 45700 KUUSANKOSKI puh(05) 3793 775


 

Voit lahjoittaa Aglown tilille viitteellä:


1. Kummilapsi Sambiassa 20 €
2. Lastenkodin kuukausittainen tuki 20 €
3. Lastenkodin kertalahja

 

Suomen Kansallinen Aglow
Op-Humalisto 571070-450002

 

 

"Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle".
(Matt. 25:40)© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin