Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Aglow Keski-Uusimaa

Aglow Keski-Uusimaa on tarjonnut Missio Järvenpäälle mahdollisuuden hoitaa juridiset ja taloudelliset asiansa yhdistyksen kirjanpidon kautta. Aglow Keski-Uusimaa, joka on kaikkien seurakuntien kristittyjen yhteinen järjestö, on avannut tätä varten erityisen tilin. Näin siksi, ettei Missio Järvenpään tarvitse perustaa omaa yhdistystä taloudellisia asioitansa hoitamaan.Mikä AGLOW on?

Aglow-sana tarkoittaa palavaa, hehkuvaa ja viittaa Paavalin kehotukseen "Älkää olko velttoja, olkaa innokkaita, palakoon teissä Hengen tuli, palvelkaa Herraa." (Room. 12:11)


Lue lisää


Kenelle AGLOW on tarkoitettu?

Jokainen meistä tarvitsee rakkautta, anteeksiantamusta, hyväksyntää, ymmärtämystä ja tarkoituksen elämälleen. Elämämme syvin tarve on oppia tuntemaan Jumala ja saada vastaanottaa Hänen rakkautensa ja anteeksiantamuksensa Jeesuksen Kristuksen kautta.


Lue lisää


Ryhtyisitkö sinäkin kummiksi?

Kummitoiminnasta on tullut eräs tärkeä osa Suomen Aglown toimintaa. Me vaurauden keskellä elävät voimme jo  pienilläkin säännöllisillä summilla auttaa lapsia, jotka yrittävät selviytyä jatkuvan puutteen keskellä.  


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin