Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

KUVAKERTOMUKSIA ISRAELISTA    *

Tälle sivulle on koottu kuvia vuosina 2005-2012 tehdyiltä Israelin matkoilta. Vaikka Israel on pinta-alaltaan pieni, sieltä löytyy hyvin monenlaista maisemaa rehevistä puronvarsista kuiviin autiomaihin ja Kuolleenmeren suolarannoista Jerusalemin vanhankaupungin tunnelmallisiin kujiin.

Israel kuvina "Danista Bershevaan"

Kun me Suomessa haluamme ilmaista jonkun asian kattavan koko maan, saatamme sanoa sen yltävän "Hangosta Petsamoon". Israelissa vastaava ilmaisu on  "Danista Bershevaan".


Lue lisää


Israelia moniäänisesti 2014

Syksyn 2014 kiertomatka Israelissa oli kirjaimellisesti moniääninen. Ryhmäämme ei osunut tällä kerralla kanttoreita eikä kuorolaisia, joten aamuhartauksien ja iltapalaverien laulut vetäistiin todella moniäänisesti. Se ei laulamisen intoamme vähentänyt, päinvastoin!


Lue lisää


Elävän veden matka 2013

TV7  katsojien syksyn 2013 kiertomatka Israelin oli saanut nimen Elävän veden matka. Monissa Raamatun kohteissa  kohteissa vieraillessaan 49 hengen ryhmämme tutki. mitä elävä vesi ja elävän veden virrat voivat merkitä ja tarjota meidän elämässämme. Täältä löydät matkakertomuksen sekä kuvia matkasta.


Lue lisää


Israel ja Jordania keväällä 2012

TV7 katsojat tekivät kiertomatkan Israeliin ja Jordaniaan. Monenlaisia upeita hetkiä tarjonnut matka toteutettiin 29.3. - 5.4.2012. Tällä sivulla on kuvitettu matkapäiväkirja, viikon ohjelma kohteineen sekä kuvakertomus matkasta.


Lue lisää


Israel 2011

Keväällä 2011 teimme 31.3. - 7.4. viikon kiertomatkan Israeliin ja Jordaniaan. Tutustuminen Petran muinaiskaupunkiin raunioineen ja jylhine kanjoneineen oli monille kokeneille Israelin kävijöille uusi ja jännittävä kokemus


Lue lisää


Terveiset Israelista viikon kiertomatkalta! * 2010

TV7 ja  Suomen Karmel-yhdistys järjestivät 28.10.-4.11.2010 Israelin kiertomatkan. Kierroksella, jolla oli mukana peräti 56 henkeä, nähtiin Eilat, Kuollutmeri, Jerusalem, Tiberias, Haiffa, Faffa, Tel Avis ja paljon muuta. Oppaanamme oli Pentti Holi. Matkanjohtajina toimivat Seppo Räty sekä Kaija ja Reijo Telaranta.


Lue lisää


Israelin kiertomatka, joka ylitti odotukset  * 2009

”Tämä matka ylitti kaikki odotukseni”, totesi tyytyväinen matkalainen, kun TV7 kanavan katsojien syksyn 2009 Israelin kiertomatka oli päättymässä. Tiivistahtisen viikon aikana oli kertynyt mahtava määrä tietoa, elämyksiä, hengellistä evästä ja uusia ystäviä sekä kuvia.


Lue lisää


Israel kuvina: "Kolmen uskonnon Pyhä Maa" 2008

Kristinuskon juuret ovat Israelissa ja juutalasuudessa. Kristittyjen lisäksi kaupunki on pyhä myös juutalaisille ja muslimeille.

Vuosituhansien aikana kaupungista on taisteltu. Se on valloitettu ja tuhottu kymmeniä kertoja, mutta koskaan se ei ole ollut minkään muun maan kuin Israelin pääkaupunki.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin