Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Kuvat kertovat

Tälle sivustolle olen koonnut eri aiheista kuvakertomuksia. Mukana on kuvia mm. mereltä ja ulkopuodoilta sekä erilaisita tapahtumista.

Osa kuvista on löydettävissä aiheen perusteella myös muilta alasivuilta.

 

Runsaasti kuvia Israelista sekä jonkin verran myös Jordaniasta löytyy tämän linkin kautta:  

 

   

Pihlavan talvea

Sastamalan Sammaljoella sijaitsevan Pihlavan pirtin talviset näkymät ovat kuin suoraan postikortista. Yli satavuotiaan pirtin sekä yhtä vanhan savusaunan ja aitan sekä muiden pihapiirin rakennusten kokonaisuus on levollisuudessaan lämpöinen jopa lumen ja pakkasen keskellä.


Lue lisää


Pääsiäislammas, joka luuli olevansa lammaskoira

Monilla on pääsiäisen truokia suunnitellessa mielessä pääsiäislammas. Meille pääsiäislammas tuli aivan yllättäen, eikä se päätynyt lautasellle. Kaiken lisäksi se kolmen koiran joukossa kasvaneena valitsi koirat omaksi laumakseen. Siitä siis tuli lammaskoira. Tässä kuvakertomus erikoisesta pääsiäislampaastamme.


Lue lisää


Kuvaretkiä saaristoon

Kun lämpömittari näyttää ikäviä lukemia, sadetta riittää ja pilvet peittävät taivaan, on sopiva hetki tehdä kuvaretki kesään ja aurinkoon. Näillä sivuilla annetaan meren raikkaiden tuulien viedä mennessään stressit ja pysäyttää oravanpyörät.

Merellä ja elämällä on paljon yhteistä. Molempiin sisältyy tyyntä ja myrskyä, lempeää auringonpaistetta ja hyytäviä puhureita.


Lue lisää


Kajakki viihtyy myös sisävesillä

Meri on toki aina meri, mutta kyllä sisävesistötkin tarjoavat mainioita mahdollisuuksia melontaretkiin. Auringonpaisteessa, sumussa ja sateessa voi nauttia luonnosta ja melomisesta. Ei ole olemassa hyviä tai huonoja säitä. On vain hyviä tai huonoja varusteita sekä hyvä tai huono ennalta asennoituminen.


Lue lisää


KUVAKERTOMUKSIA ISRAELISTA    *

Tälle sivulle on koottu kuvia vuosina 2005-2012 tehdyiltä Israelin matkoilta. Vaikka Israel on pinta-alaltaan pieni, sieltä löytyy hyvin monenlaista maisemaa rehevistä puronvarsista kuiviin autiomaihin ja Kuolleenmeren suolarannoista Jerusalemin vanhankaupungin tunnelmallisiin kujiin.


Lue lisää


© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin