Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Valtter Luoto: Pyhien yhteys

Valtter Luoto

Pyhien yhteys

Aikamedia (2006)

 

Valtter Luoto on mies, joka tunnetaan yli kirkkokuntarajojen.

Hänet on nähty usein televisiossa ekumeenisissa rukoushetkissä, ja hän on ollut mukana mm. komiteassa, jonka työskentelyn tuloksena valmistui 1992 uusi raamatunkäännös.

 

Hänen sydämellinen, lämmin ja lupsakka olemuksensa on vuosikymmenten saatossa tullut tutuksi myös kristillisten kustantajien keskuudessa. Hänen kirjansa herättävät aina laajaa huomiota laajemminkin kuin vain helluntaiseurakuntien jäsenten keskuudessa.

 

"Pientä puhetta suuresta Jumalasta" ja "Pyhien yhteys" muodostavat tavallaan kirjasarjan. Jälkimmäisen kirjan pohdinnat kristittyjen yhteydestä, joka vielä nyt toteutuu huonosti yli kirkkokuntien rajojen, on terveellistä ja vakavaa luettavaa.

 

Valtter Luodon kristinuskon peruskysymyksiä ja uskontunnustustamme käsittelevät kirjat ovat ajatuksia virittelevää luettavaa meille kaikille, myös jokaiselle seurakunnan luottamushenkilönä toimivalle seurakunnasta ja kirkkokunnasta riippumatta.

 

Kirjoissa on runsaasti raamatunkohtiin perustuvaa käytännön opastusta ja kokemuksen tuomaa syvällistä sekä lämmintä sydämen viisautta.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin