Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

V. Gilbert Beers: Raamattu 365

V. Gilbert Beers

Raamattu 365, Kertomus vuoden jokaiselle päivälle

Uusi Tie (2006)

 

Miten me voisimme opettaa lapset lukemaan joka päivä Raamattua? Parhaiten se tapahtunee siten, että näytämme heille hyvää esimerkkiä.

 

Yli sata kirjaa, joukossa monia bestsellereitä, kirjoittanut V. Gilbert Beers päätti ratkaista tämän asian kirjoittamalla haastavan kirjan ”Raamattu 365, Kertomus vuoden jokaiselle päivälle”.

 

Hänellä itsellään on viisi lasta ja yksitoista lastenlasta, joten miehellä on ollut erinomaiset edellytykset testata ideoitaan käytännössä.

 

Kirjan tavoitteena on kutsua aikuiset lasten kanssa yhteiselle matkalle Raamattuun. Tätä varten kirjaan on koottu 365 kertomusta, jotka Raamatun kirjojen ja kertomusten järjestystä seuraillen kuljettavat pienet ja vähän isommatkin lukijansa halki Vanhan ja Uuden testamentin.

 

Näyttävä ja mielenkiintoinen kuvitus sekä näppärät ”Muista”, ”Huomaa” ja ”Sovella” -tehtävät pitävät mielenkiinnon vireillä ja auttavat oppimisessa.

 

Kirja toimii sekä ”lue minulle” ikäisten että itse jo lukemaan oppineiden lasten kanssa. Yhteisistä hetkistä Raamatun henkilöiden parissa kertyy sellaista henkistä ja hengellistä pääomaa, joka kantaa vielä vuosien ja jopa vuosikymmenten päässä.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin