Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Timo Junkkaala: Mitä tiedämme Jeesuksesta

Timo Junkkaala

Mitä tiedämme Jeesuksesta

Perussanoma (2006)

 

Neuvostoliiton aikana itärajamme takana opetettiin virallisesti Jeesuksen olevan taruolento. Hänen sanottiin olevan samanlainen mielikuvituksen tuote kuin mitä ovat esimerkiksi joulupukki ja Mikki hiiri.

 

Noin siis ennen naapurissa. Mutta eivät asiat ole aina olleet yksiselitteisiä tälläkään puolella rajaa. Epäilijöitä ja Raamatun tietojen kyseenalaistajia on aina riittänyt.

 

Kirjan ”Mitä tiedämme Jeesuksesta” nimen perässä ei ole kysymysmerkkiä. Kirja ei siis kysele, mitä me luulemme tietävämme tai uskomme, vaan kertoo selkeitä tosiasioita Jeesuksen ja hänestä kertovien kirjoitusten historiallisesta luotettavuudesta. Ja tällaista kiistatonta todistusaineistoa löytyy todella paljon niin Jeesuksen olemassaolosta kuin myös hänen toiminnastaan.

 

Kirja on erinomainen tietopaketti kysymyksistä, joihin jokainen kristitty törmää sekä omissa pohdinnoissaan että muita ihmisiä tavatessaan. Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi jokaiselle!Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin