Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Seppo Jokinen: Terve kiintymys

Seppo Jokinen

Terve kiintymys

Päivä (2007)

 

Seppo Jokinen on tullut kristillisten kirjojen lukijoille tutuksi. Mies on kirjoittanut hyvän matkaa toistakymmentä mainiota kirjaa. Hän on luennoinut monissa seminaareissa, puhunut kirkkotilaisuuksissa ja kertonut ajatuksiaan myös lehtien ja sähköisten välineiden haastatteluissa.

 

Seppo Jokiselta on jälleen tullut uusi kirja. Sen nimi on ”Terve kiintymys”. On helppo ihastua ja rakastua ja jopa tuntea syvää kiintymystä, mutta se ei vielä riitä. Tasaveroisen ja tasapainoisen ihmissuhteen rakentaminen on haastava tehtävä.

 

Käsitellessään kiintymyksen ja rakkauden olemusta, kipupisteitä ja mahdollisuuksia Seppo Jokinen on jälleen uskollinen syvimmälle kutsumukselleen. Hän tuo avoimesti ja kauniilla tavalla prosessiin mukaan Jumalan rakkauden.

 

”Terve kiintymys” on sujuvaa ja puhuttelevaa luettavaa. Samalla se toimii oppaana ja käsikirjana omaan sisimpään ja omiin tunteisiin tehtäville matkoille. Monet kivut ja kriisit itse läpi käynyt Seppo Jokinen on tällaiselle vaellukselle lempeä ja ymmärtävä opas.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin