Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Seppo Jokinen: Jok(a)isen mietteitä

Seppo Jokinen

Jok(a)isen mieteitä koko vuodeksi

Päivä 2006, 368 sivua

 

Kokenut terapeutti, luennoija ja sielunhoitaja Seppo Jokinen on kirjoittanut vuoden jokaiselle päivälle "Jok(a)isen mietteen". Kyse on muutaman rivin virikepuheista, rohkaisuista ja impulsseista, jotka voivat virittää lukijan omat ajatukset prosessoimaan muutakin kuin arjen oravanpyörän rutiineja.

 

Mietteet ovat kunkin sivun yläreunassa. Seuraavaksi sivuilla on runsaasti viivoitettua tyhjää tilaa lukijoiden omille ajatuksille, päiväkirjamerkinnöille tai muille mieleen nousseille asioille. Mukaan mahtuvat yhtä hyvin syvämietteiset pohdiskelut kuin arkiset muistilistatkin.

 

Viivoitetun osa alapuolelle Seppo Jokinen on kirjoittanut päiväkohtaiset lyhyet rukoukset. Ne ottavat JUmalan mukaan pohdittaviin asioihin ja vievät hänen luokseen kaiken sen, mitä päivä mietteineen on nostanut pintaan.

 

Jok(a)isen mietteitä on toimiva ja nokkelasti toteutettu kirja, jolle varmasti löytyy paljon lukijoita ja tyhjän tilan täyttäjiä.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin