Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Seija Pitkänen: Lunttilappuja parisuhteeseen

Seija Pitkänen

Lunttilappuja parisuhteeseen

Perussanoma, 47 sivua

 

Seija Pitkäsen kirjaa ”Lunttilappuja parisuhteeseen” ei ole kirjoitettu otsa kurtussa ja etusormea varoittavasti heristellen. Kirja vaeltaa läpi parisuhteen koukerot nostaen esille asioita, jotka ovat tärkeitä kaikissa ihmissuhteissa, ei yksin parisuhteen hoidossa.

 

Kirjan sivuja koristavat kuvina pienet liimaraidalla varustetut muistilaput, joita monet liimailevat jääkaappinsa oveen tai kalenterinsa sivuille.  Muistilaput nostavat sivujen kulmissa mietittäviksi mm. aiheeseen sopivia raamatunlauseita. Lyhyiden tekstien ja muistilappujen seurassa lukija saa vaeltaa elämänkaaren vaiheet ihmetellen, ujostelematta kysellen ja oivalluksia löytäen. Vaikka me emme omin voimin selviytyisikään elämän ja parisuhteen kotiläksyistä, niin me saamme silti hengittää vapaasti ja ilman pelkoa, viestittää kirja. Jeesuksen lunastustyö ja armo riittävät jopa parisuhteen karikkoihin ja haaksirikkoihin.
Kommentit

20.12.2009 klo 13:17:32
kirjoittaa

Hei Seija!

Anteeksi, lupasin kommentoida kirjaasi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Luin kesällä kirjasi, ja kun työt alkoivat melkoisella hässäkällä, kommentointi yksinkertaisesti vain unohtui. Minusta kirjasi on hyvä. Selvästikin teksti lähteen omista kokemuksista. Jollakin tavalla teksti on retorista, ehkä vastauksia löytyy löytyy seuraavasta kirjasta, ikääntymisen ja kokemuksien kautta. Tämä ei ole kritiikkiä, vaan päin vastoin. Luulen, että viimeisen kymmenen vuoden aikana on sinulle tapahtunut aika paljon ja se kuultaa tekstissä. Kun aikaa menee eteenpäin, sekin näkyy kynän jäljessä. Jatka valitsemallasi tiellä. Mukavaa joulun odotusta. Terveisin Jouni Vornanen Kuopiosta
P.S. Olen vaihtanut tietokoneen ja sen yhteydessä hävisi joukko sähköpostiosoitteita. Sen takia kommentoin kirjaasi kustantajalle.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin