Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Salme Blomster: Kosketus

Salme Blomster

Kosketus

Seksuaalisuuden huonot ja hyvät vaikutukset

Karas-Sana 2006

 

Salme Blomster on espoolainen kirjailija, toimittaja ja terapeutti. Hän on työskennellyt toimittajana mm. Ilta-Sanomissa, Helsingin Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä ja Kotimaassa. Hän on myös kouluttaja sekä Suomen Trigonos-yhdistyksen perustaja ja toiminnanjohtaja.

 

Häneltä on ilmestynyt useita teoksia, mm. "Tunteista voimaa" sekä "Hyvä, paha viha".

 

Työssään ja kirjoissaan Blomster hakee hengen, sielun ja kehon sopusointua, Pyhän Hengen johtamaa elämää.

 

Eheys on hänestä yhteyden löytymistä itseen, toisiin ja Jumalaan. Se on kasvamista Kristus-keskeisyyteen; yhteyteen yli seurakuntarajojen.

 

Kirjassaan ”Kosketus” hän käsittelee asiallisesti ja taitavasti vaikeita asioita kuten insestiä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa ja perheväkivaltaa sekä näiden seuraukista toipumista.Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

26.5.2009 klo 15:45:27
Salme Kaikusalo kirjoittaa

Salme Blomster kirjoittaa tärkeistä ihmisyyteen liittyvistä asioista maanläheisesti ja kansantajuisesti, joten taviksetkin, kuten minä, ymmärtävät kirjoituksen sisällön.
Suosittelen kaikille, jotka kokevat, että elämässä on jotain, mikä tekee matkan vaikeaksi. Se jokin voi löytyä sielun syvyyksiin painetuista kipeistä muistoista ja niiden jättämistä pettymyksistä.

© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin