Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Sally Ann Wright, Honor Ayres: Lastenkamarin rukouskirja

Sally Ann Wright, Honor Ayres

Lastenkamarin rukouskirja

Kirjapaja (2008), 93 sivua

 

Sally Ann Wrightin kirjoittama ja Tytti Träffin suomentama ”Lastenkamarin rukouskirja” sisältää nimensä mukaisesti lasten kanssa rukoiltavaksi sopivia rukouksia. Mukana on vanhoja rukouksia, joita monet sukupolvet ennen meitä ovat jo rukoilleet. Näin me saamme liittyä yhdessä siihen Jeesuksen seuraajien valtakuntien ja sukupolvien rajat ylittävään ketjuun, jossa olemme hetkeksi saaneet oman paikkamme.

 

”Lastenkamarin rukouskirja” sisältää myös uusia, kirjaa varten kirjoitettuja rukouksia. Kaikki on ryhmitelty teemoittain.

 

Teemat ”Lapsi on lahja”, ”Kiitosrukouksia”, ”Perhe ja ystävät”, ”Jokapäiväinen elämä”, ”Rukouksia toisten puolesta” ja monet muut vastaavat auttavat kirjan käytössä. Kuvitus tukee kauniilla ja kotoisella tavalla tekstiä.

 

Kirja ilmoittaa takakannessa haluavansa auttaa lasta turvautumaan Jumalaan erilaisissa elämäntilanteissa ja elämänvaiheissa. Tuskinpa tuota tärkeää asiaa voisi enää selkeämmin ilmaista!Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin