Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Saara Kinnunen: Kahden kauppa - Kestävää parisuhdetta rakentamassa

Saara Kinnunen

Kahden kauppa - Kestävää parisuhdetta rakentamassa

Kirjapaja (2007)

 

Mikä on kestävän parisuhteen salaisuus? Millainen liitto kestää läpi erilaisten elämänvaiheiden?

 

Tuota kysymystä joutuu pohtimaan, kun lukee avioeroista, perheväkivallasta ja lasten heitteille jättämisestä. Tilastot eivät anna kovin mairittelevaa kuvaa aikamme parisuhteiden toimivuudesta.

 

Saara Kinnunen on sosiaalipsykologi ja perheneuvoja. Hän on kirjoittanut perheen ja parisuhteen kysymyksistä useita kirjoja. Hänen kirjansa ”Kahden kauppa, Kestävää parisuhdetta rakentamassa” jatkaa tällä samalla alueella.

 

Kirjassa käydään asiantuntevasti ja käytännön esimerkeillä höystäen läpi unelmat, avioituminen, elämä arjen keskellä, monenlaiset esille tunkevat ongelmat ja tunnetaitojen opiskelu.

 

Saara Kinnunen puhuu asioista ujostelematta ja kiertelemättä niiden oikeilla nimillä. Tämä tekee kirjasta helposti luettavan ja konkreettisen.

 

Kirja ”Kahden kauppa” päättyy osuuteen ”Kestävän parisuhteen salaisuus”. Se puolestaan päättyy lukuihin ”Näin pärjäät vaimosi kanssa – käsikirja miehille” ja ”Vaimon kasvun portaat – käsikirja naisille”. Voisiko sitä enää sen selkeämmin sanoa!Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin