Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Rick Warren: Vastauksia vaikeisiin kysymyksiin

Rick Warren

Vastauksia vaikeisiin kysymyksiin

Päivä (2008), 190 sivua

 

Sarjassa ”Tavoitteena elämä” on ilmestynyt Rick Warrenin kirja ”Vastauksia vaikeisiin kysymyksiin”.

 

Kirja ei niinkään jakele vastauksia vaikeisiin hengellisiin kysymyksiin tyyliin ”Miksi rakastava Jumala sallii onnettomuudet ja kärsimykset?”

 

Rick Warrenin vaikeat kysymykset koskevat meidän omaa elämäämme. Miten me voimme selviytyä esimerkiksi stressistä, epäonnistumisista, masennuksesta ja yksinäisyydestä. Kuinka tasapainottaa elämä, joka on joutunut erilaisten ongelmien ja kriisien ristiaallokkoon?

 

Etsiessään vastauksia Rick Warren turvautuu kokemukseensa pastorina ja johtajuuskouluttajana. Lujaa perustaa ohjeilleen hän hakee Raamatusta. Samalla hän nostaa sieltä esille henkilöitä, jotka ovat kamppailleet vastaavien asioiden puserruksessa.

 

”Vastauksia vaikeisiin kysymyksiin” on hyvin selkeästi ja sujuvasti kirjoitettu. Lyhyet luvut ja runsas väliotsikoiden käyttö sekä lukujen loppuun laaditut ”Tuumasta toimeen” -tehtävät auttavat luetun sisäistämistä ja soveltamista omaan elämäntilanteeseen.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin