Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Richard Rohr: Suostu elämään - Rukoilijan matka kehältä keskukseen

Richard Rohr

Suostu elämään - Rukoilijan matka kehältä keskukseen

Kirjapaja (2007)

 

Richard Rohrin kirja ”Suostu elämään, Rukoilijan matka kehältä keskukseen” ilmestyi Yhdysvalloissa vuonna 1999. Nyt kirja on saatavana myös suomennettuna.

 

Richard Rohr on kirjoittanut useita teoksia. ”Suostu elämään” on monien mielestä hänen pääteoksensa. Jos yrittäisin tiivistää haastavan, ajattelemaan viekoittelevan ja erittäin mielenkiintoisen kirjan muutamaan lauseeseen, tekisin sen näin:

 

”Suostu elämään” toteaa, ettemme me voi oppia tuntemaan itseämme emmekä löytämään todellista suhdetta elämäämme muutoin kuin yhteydessä Jumalaan. Vain levätessämme Jumalan kämmenellä me voimme löytää turvallisuuden, levollisuuden ja pelottomuuden ollaksemme todella kaikkea sitä mihin millaisiksi meidät on luotu.

 

Kirjan tiivis ja alati uusia näkyjä avaava teksti tuo syvällisyydessään ja monikerroksisuudessaan mieleen mm. Peter Halldorfin kirjat. Lue itse ja tee omat löytösi!Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin