Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Hän vie minut vihreille niityille, hän johtaa minut vetten ääreen, siellä saan levätä. Lue koko psalmi 23

Rachael Hale: Elämäni vauvana

Rachael Hale

Elämäni vauvana

LK-Kirjat, 84 sivua

 

Tähän kirjaan ei voi olla tarttumatta. Kannen kuva on niin valloittava, että Rachael Halen kirjaa ”Elämäni vauvana” katsellessaan tulee väkisinkin hyvälle tuulelle.

 

Kirja on tarkoitettu viiden ensimmäisen vuoden muistojen tallentamiseksi. Vauvan kehitystä seurataan kuvien ja pienten muistiinpanojen avulla syntymästä lähtien. Mukana on myös kirjekuoria muistojen tallentamiseksi ja jopa mitta, johon voi merkitä pituuden lisääntyminen.

 

Kirja siis muistuttaa aika tavalla monia muita vauvakirjoja. Erikoisuutena ovat hellyttävän ihanat vauvakuvat, joita kirjassa on kannesta alkaen lähes kaikilla aukeamilla.

 

Tarkoitus lienee, että ainakin useimmat näistä kuvista korvautuvat vähitellen ja vuosien vieriessä omasta lapsesta otetuilla kuvilla. Vauvakirja, jossa olisi oman pienokaisen tiedot mutta tuiki vieraiden lasten kuvia tuntuisi jotenkin omituiselta. Sellainen voisi jopa ainakin jossain vaiheessa hieman loukata lasta itseään.Kommentoi tätä kirjoitusta© 2008 Reijo Telaranta • yhteystiedot
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin